Sykt hvor lett det er å sluntre unna med både trening og et sunt kosthold i feriene. Men herregud, man lever bare en gang. Kan jo nesten ikke tillate at det skal gå helt i hodet på en heller. Har bestemt meg for at jeg skal få lov til å kose meg så mye vil så lenge jeg trener også. Har derfor laget en treningsplan for resten av ferien min. Tenkte det kunne være litt kjekt så jeg ikke trenger å ta alt på sparket. 
Ble ikke så mye trening den her, så jeg bestemte meg for å ta en lengre løpetur i dag. Ble faktisk en hel mil, så er jeg er kjempe fornøyd! Trente bittelitt styrke også, men tenker jeg tar litt mer i morgen. Hadde jo planer om å starte på treningen til Gjøvik-Oslo den her uka, men har endelig ikke rørt sykkelen. Tar det til uka kanskje? Hah.

Laget meg verdens beste smoothie i dag. Jordbær, banan og vanilje yoghurt. Mmm, ordentlig smak av sommer! Om du har smoothiemaskin anbefaler jeg deg å prøve den. Helt sykt god. 
Dere vet den utfordringen jeg har mast om en liten stund? Ja, nå skal dere høre her. For noen uker siden kom læreren min bort til meg og sa: "Ida, du som trener så mye, du blir vel med å sykle Gjøvik-Oslo i juni?". Uten og så mye som å tenke på det svarte jeg ja. Har gått og vært ganske gira en stund, men i det siste har jeg begynt å innse hvor langt det faktisk det er. 13 mil. Tretten M-I-L. Har syklet toten rundt ett par ganger og vært utslitt etterpå, og det er bare fem mil. Det her blir altså nesten trippelt så mye.

Jeg har overhodet ikke peiling på hvordan man trener seg opp til et sånt sykkelritt, men jeg må nesten bare finne ut av det. Startet derfor treningsprosjektet mitt mot det her rittet i dag med noe som jeg innbiller meg kan funke. Gleder meg til å se hvordan det går. Eier ikke noen som helst tro akkurat nå, så blir spennende. Hah.
I dag har jeg egentlig treningsdag, men jeg tør nesten ikke trene før jeg har fått igjen energien 100%, ble jo så utrolig dårlig etter forrige gang. Tar det heller igjen neste uke. Da er jeg nødt til å begynne å trene hardt og intenst. Driver nemlig å forbereder meg psykisk på one hell of a challenge som foregår om et par måneder. Ser så sykt for meg at jeg ikke klarer det, men håper det retter seg til jeg får kommet igang med den fysiske forberedning også. Har så sykt lyst til å klare det! Hei på meg a?
CUT. EXPLODE. JUMP. PLANT. MOVE. SPRINT. PUSH. RUN. TRAIN. YOU NEED A TRAINING SHOE.

Til høsten begynner jeg på en treningsintruktørlinje på en skole i Trondheim. Det sier seg selv at det er lagt opp til mange forskjellige treningsformer, men på min linje skal vi ha hovedvekt på aerobic. Jeg gleder meg sykt mye, og har allerede begynt å forberede meg. Det er klart at når man skal trene så mye, er det nødvendig med sko som passer til den aktuelle treningsformen. På utstyrlisten vi fikk av skolen står det faktisk at det er nødvendig med fire forskjellige skopar, og i dag har jeg (mamma) anskaffet meg to av disse parene. Her er det ene, det andre var ikke så spennende. Gleder meg til å bruke det i gymmen, de andre jentene har alltid så freshe sko, også kommer jeg i forlengst utgåtte cheerleadingsko. 


Inne/aerobicsko fra Nike. Dødsfreshe i fargen!
Det er tirsdag og to prøver er allerede unnagjort. Har brukt altfor mye tid de siste dagene til å forbrede meg til det, så nå skal det endelig trenes! Gleder meg til å jogge ute i finværet. Ah, alt er så herlig ute nå.
"Music is an outburst of the soul".

Jeg er sykt kresen når det kommer til sanger å trene til. Takler ikke rolige ballader da (ehe, men hvem gjør vel det?). Må ha noe som gir meg energi og motivasjon til å gi mitt beste. Tenkte jeg derfor skulle dele noen godkjente treningssanger med dere. De er awesome. Lover'ei.
Nå er jeg klar for fjerde og siste treningsøkt denne uken. Skal ut og teste ut joggeskoene mine for første gang i år. Blir spennende å se hvor mye jeg får ut av det. Er ekstremt redd for å tryne på isen, så hvor høyt tempo det blir er et godt spørsmål, men vi prøver likevel. Har vært helt syk etter å få løpt litt igjen i flere uker, så nå trosser jeg snøen og kulden så jeg endelig kan løpe langs Mjøsa igjen. Har laget en ny løpeliste i spotify, check it out her.

Ha en herlig søndag.
Elsker mandager! Å slutte halv tolv er sykt digg. Hadde egentlig planlagt å ta meg en skitur nå, men når jeg tenker meg om frister det ikke så mye likevel. Tanken på hvor lite folk som er ute og går på ski nå og på eventuelle mordere/elger holder meg innendørs. Derfor blir det heller cardio+litt styrke. Hater egentlig den her cardiotreningsøkten, men jeg får gjøre som Beckham og gjøre den til bitchen min. Så får jeg heller ta skituren til helgen når det er litt flere folk ute som kan hjelpe meg om jeg skulle møte på et monster. Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits