Det er rart hvordan ting skjer nesten uten at du legger merke til det. Forandringene skjer sakte, men samtidig også brutalt. Du legger ikke merke til dem før det kun finnes en vei å gå. Den veien du helst vil unngå. Men alle de andre veiene er stengt, så å prøve å forandre retningen er uaktuelt. Å stoppe opp og bli der du er gjør det kun verre. Du må fortsette. På veien du ikke vil følge. Uansett hva. Men det blir bedre, du trenger bare å være sterk. Det klarer vi alle. "You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have", right? Du klarer det. Det kan ta tid, men det får en bare takle. Det er kun på den måten det blir bedre. 

Jeg tror veldig på den at "everything happens for a reason". Selvsagt kunne det jo vært en fordel å få et lite hint om hva grunnen er for at en er nødt til å gi opp noe. Noe man har kjempet  for, og lagt sjelen sin i for at skal funke. Men det er ikke alltid det fungerer slik. Noen ganger kommer det av seg selv, og du skjønner det med èn gang. Andre ganger er du nødt til å lete litt selv, og selv om du ikke skjønner det like fort som andre ganger, er det nok en grunn. Ikke alltid en like god grunn, men det finnes en. Sånn er livet, og vi er nesten bare nødt til å godta det. Noen ganger mister en noe, andre ganger får en noe. Det er en del av det å leve, og det er kun èn ting å gjøre; deal with it. Du kan ikke la det gjøre deg svakere, og la livet ditt rase sammen, gjør heller motsat - la det gjøre deg sterkere. Selvfølgelig, vær litt trist også, men du kan ikke la det ta knekken på deg. Da har du tapt. Hvert fall for en stund. Vær sterk, livet går videre. Det var meningen at det skulle bli sånn. Om ikke, så ordner det seg etter hvert. 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits