Hvem hadde trodd at dronningen over alle shoppingdronninger skulle gi fra seg muligheten til nettop shopping, og i samme slengen ofre halvparten av sparekontoen sin? Joda, det skulle visst gå an. Så lenge det man ofrer det for frister mye mer. Og helt ærlig, hva frister vel mer enn muligheten til å bli utdannet personlig trener i Dubai? Ingenting. Ofrer klær, smykker og hva det enn måtte være tvertt. Kan ikke skryte på meg at jeg har vært noe særlig flink til å spare så langt, men nå, med kun to måneder til jeg drar, er det på tide å skjerpe seg. Så ja, fire uker i Dubai tipper jeg blir heeeelt greit.


Har vært en fryktelig turbulent uke. Oppturer og nedturer om hverandre. Heldigvis fikk den en herlig avslutning på landstreffet på Lillehammer. Åh, mere 
Ehe, glem forrige innlegg. Jeg fikset det. Alt var HELDIGVIS bare en feil. Trodde virkelig fremtiden min var ødelagt her nå, men takk Gud. 

Nå er jeg bare sykt glad for at det er helg. Har vært en herlig uke egentlig, håper på flere slike. Har også søkt på skolen jeg vil gå på til høsten, og om jeg kommer inn har jeg Trondheim som nærmeste nabo i ett helt år. Nøgd. 

I kveld skal jeg til Mari med fine jenter, gleder meg. Ha en fin helg, alle sammen. 
Da er jeg utlært garasjedøråpner/lukker og fått tusen oppgaver som må fullføres. Greit, kanskje det var tre da. Familien har endelig dratt, hvilket betyr - hjemme alene partey hele helgen OG bruk av bilen når som helst, hvor som helst. Hundreprosent OK.

Senere i kveld kommer min kjære venn Lavan, som jeg skal dele seng med til i morgen. Vi skal bare chille til vi dør og litt sånn diverse. Gleder meg.


Vi var ikke så pene her, men vi hadde ikke drukket absolutt noe som helst alkoholholdig drikke. Joda, litt så.
I dag har jeg egentlig greit lite å meddele annet enn at det ikke har skjedd en dritt i det der nye og spennende livet mitt. Det suger fortsatt like mye igrunn. Var liksom så forberedt på at noe helt sykt skulle skje i går, men mandagen har aldri vært så stille egentlig. La meg klokken ni og sånt.. 

I  dag følte jeg at det var litt nærmere å skje noe, men det kom ikke helt gjennom. Så kan alle bare plis krysse alt som kan krysses for at i morgen blir dagen for at det nye kule livet mitt starter? PLZZZ?? <3<3<3

Også her hadde jeg tenkt til å sette inn en sånn kul sang med at livet mitt er i deres hender, typ den her:

Men så kom jeg på at jeg egentlig blir litt redd når jeg hører kristne sanger, så jeg syns den her passer litt bedre:

Hvem vil vel ikke ha det livet her?!?!? Kanskje bortsett fra de bilene som knuser og sånn. Det orker ikke jeg.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits