Ah, har ingen som helst treningsmotivasjon om dagen. Gjennomfører kun fordi jeg føler jeg er nødt og ikke fordi jeg har lyst. Gleder meg ikke, og gir maks 75%. Æsj. Noen som har motivasjonstips eller? Mine er tydeligvis gått ut på dato.
Aller først: kom inn på skolen i (/ved) Trondheim!! Made my day. Ah, deilig!

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om treningsmotivasjon, både til meg selv og for eventuelle andre som måtte ha nytte av det. Jeg vet selv hvordan motivasjonen til å dra rumpa opp fra sofaen for å dra på trening noen ganger kan være så godt som ikke-eksisterende. Derfor tenkte jeg å komme med etpar tips som hvertfall har hjulpet meg. 

Lag en plan. Sett deg ned og lag en ukeplan for hvordan du vil at uken skal bli. Sett opp hvilke dager du har mye lekser/jobb og finn rom til 2-3-4 treningsøkter. Dette har jeg begynt med, og det hjelper faktisk med rutiner. Varier gjerne dager å trene på fra uke til uke.

Begynn tidlig i uken. Sett opp første treningsøkt tidlig i uken. Enten mandag eller tirsdag. Slik får du en fin start på uken, og det å skulle trene på en onsdagskveld føles ikke så tungt ut.

Ikke tren for ofte. Trener du for ofte er det lett å bli lei, og sjansen for å bli overtrent er stor. Annenhver/ hver tredje dag holder i massevis. 

Varier treningen. Om du repeterer gang på gang samme treningsopplegg kan jeg garantere deg at det blir kjedelig etter hvert. Varier derfor både treningsopplegg og hvilke deler av kroppen du trener. Jeg har for eksempel tre forskjellige styrkeopplegg, og to forskjellige utholdenhetsopplegg. 

Ikke hopp rett inn i koseklærne etter skole/jobb. I det siste har jeg blitt ram på å hoppe rett inn i joggedressen etter jeg er ferdig på skolen, så jeg vet godt hvor vanskelig det kan være å ta den av seg for å ta på seg treningsklærne. Ta heller på deg joggedressen etter du har trent.

Søk på nettet. For å få mer motivasjon til å trene pleier jeg ofte å søke på bilder enten på google, av kjendiser som Rihanne og Beyonce, eller på weheart it, etter fitspo. Nå kan jeg bare snakke for meg selv, men jeg får i hvert fall et helt sykt kick til å trene etter jeg har romstert inne der litt.

Tren med musikk. ALT blir bedre med musikk, synes jeg hvert fall. Bytt musikken ut med annen kul musikk når du blir lei. 
 Åh, Gud for en usunn helg. Er så klar for å komme igang med treningen igjen. Fikk visst bare til en økt forrige uke. Dårlig. Denne uken blir bedre!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits