Planene for nyttårsaften dette året har egentlig bare vært et eneste stort rot. Først skulle vi på hyttetur, så skulle vi til Oppdal, så skulle vi ikke til Oppdal, så skulle vi til Oppdal igjen, men nå er jeg ganske sikker på hvordan kvelden blir. Heldigvis. Blir vanskelig å toppe fjorårets nyttårsaften, men gleder meg like mye likevel. Ingen høye forventninger. De blir jo aldri oppnådd uansett.

Noe annet fint er også at jeg endelig har funnet ut hva jeg skal ha på meg. Og gjett hva dere: JEG ER FORNØYD. Første gang i historien. Greit nøgd med det faktisk. 

Har en herlig egenskap hvor jeg dreper levende ting jeg får på rekordtid..
Så verdens rareste sky på himmelen i stad. Trodde det var 2012 som lå og lusket, men var visst bare en perlemorsky. Ganske fin igrunn.


"Forelskelse er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjær etter en annen person. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intens lykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen."

Dette er akkurat slik jeg føler det. Jeg føler en intens tiltrekning, et voldsomt begjær og en helt syk lykkefølelse. Eller, lykkefølelsen har jeg vel strengt tatt bare kjent på to ganger. Sommeren 2009 og sommeren 2011. Det er nemling ingen vanlig forelskelse det er snakk om. Det er ingen forelske ovenfor en person, men en by. Norges herligste, nydeligste og koseligste by - Trondheim. 


//priv

Det hele startet med at jeg fikk interesse for byens fotballag, Rosenborg, og fra da av har det bare ballet seg på. Jeg fikk stadig mer interesse for lagets hjemby, og lysten til å dra dit økte. Sommeren 2009 fikk jeg endelig dratt med meg familien til byen, og man kan trygt si jeg ble tatt pusten av. Følelsen jeg fikk da jeg gikk ut av Trondheim S glemmer jeg aldri. Det var akkurat som om jeg endelig hadde kommet hjem. 


//priv

Jeg har aldri vært så glad som da jeg fikk tilbringe mine fem første dager i Trondheim. Jeg glemte utrolig nok alt det vonde hjemme, og smilte og lo som om jeg aldri hadde gjort noe annet. Ingen triste tanker, ingen sure miner eller ingen sint Ida. Bare glede og lykke. Dessverre snudde denne gleden fort da vi kom hjem. Den verste kjærlighetssorgen kom krypende. Skjønte ikke hvor jeg var da jeg våknet i min egen seng. Savnet etter byen min ble stort da jeg skjønte at jeg var kommet "hjem"..


//priv

Nidarosdomen. Trondheim Torg. Tyholttårnet. Munkholmen. Bakklandet. Solsiden. Lerkendal Stadion. Dialekten. Rosenborg Ballklubb. NTNU. Kristianstens Festning. Trondheim. HERREGUD, TA MEG MED DIT NÅÅ. Plz?
Håper alle er like fornøyd med gårsdagen som det jeg er. Enda en herlig julaften er unnagjort, og vi har en enda herligere romjul å glede oss til. Planene for romjulen er enda uvisst, men det kan hvertfall hende at jeg og mah girlz tar en velfortjent ferietur til et eller annet fint sted. Gleder meg. Kos dere videre, alle sammen.
Ah, da har jeg bidratt til å bære tradisjonen videre med å møte Børresen på Chaplin i år også. Like koselig som i fjor. Lille julaften er egentlig ganske koselig bare i seg selv også- utallige sjeler som stresser rundt etter de siste julegavene. Selv om vi maser om hvor stressende denne tiden er, kan vi vel innrømme at det er den fineste tiden av året? Samle hele familien i stua rundt et pyntet juletre med en haug med gaver under. Glede andre med å gi de akkurat det de ønsker seg. Ah, for en herlig tid.

Nå tar jeg meg en partimers treningsøkt før jeg skal kose meg med masse fine julefilmer med familien min. Kos dere i kveld, og ikke minst i morgen kveld. God juul.
Det her er så trist. Jeg eier ikke et snev av julestemning. Ikke at jeg pleier å få så mye julestemning, men i år har jeg helt seriøst null julefølelse what so ever. Har ikke engang holdt styr på hvor mange dager det er igjen til julaften. Slapp av, har fått med meg at det er to dager til i dag, altså. Jeg har ikke vært så veldig gira på å åpne kalenderen min heller. Triste greier.

Men nok negativitet. Det er to dager til julaften, snøen er kommet og vi har mange fine julekvelder i vente. Ferien er endelig kommet også. Den kunne virkelig ikke kommet på et bedre tidspunkt. Love it.
That ass makes me wanna oooh.
Hvordan skal jeg reagere? Hvordan skal jeg behandle deg? Hvor mye skal jeg la meg selv tåle? Hvorfor kan ikke alle oppføre seg i stil med alderen sin?

Svaret ligger ikke hos meg hvertfall. Frustrerende.

Hva gjør man når er en viktig person forsvinner fra livet ditt med det verste braket du kan forestille deg? Og i tillegg med verdens verste grunn. Når man endelig er der man ønsker med den personen, og alt bare plutselig raser sammen og dere er så og si tilbake på det nivået dere var før dere ble kjent?

Om jeg skulle ønske ting var annerledes? Selvfølgelig. Dette var den verste slutten jeg kunne tenke meg. Jeg vil ikke ignorere deg, eller ha deg der bare halvveis. Jeg vil at alt skal bli sånn som før. Slik det var da vi kunne snakke om alt mulig mellom himmel og jord. Da jeg kunne fortelle deg ting, og du meg. Det er kanskje ikke så veldig lenge siden, but it sure feels like it. 


weheartit

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits