For å være helt ærlig så driter jeg greit mye i hvem dato det er i dag. Greit at det bare skjer sånn en gang på sånn tusen år, men er dere nødt til å spamme face, twitter og alt som er på grunn av det? Tviler sterkt. Takk.

Også har jeg fått en ny venn, da. Hun heter Ida. Hun er litt kul og grei. Ganske sikker på at det ligger i navnet. Uansett, i går satt vi i kantina, og etter en stund måtte hun inn på "hemmeligheten". Det betyr toalettet ;-PppPP Når hun gikk hadde hun håret oppe i en sånn fin ballerina topp, men da hun kom tilbake var den borte. Forsvunnet. Håret var bare nede. 

Så la hun alle spennene sine ned på bordet, de var litt ødelagte, også sier hun "Seee hva som skjer med spennene mine da! Hæriguuuud". Og jeg bare "hehehe ja kult". (Brydde meg ikke noe særlig). Men så etter en liten stund ligger de på bordet igjen, og alle var gode som nye! Mhm, ja that's right, hun tryllet! TRYLLET! Min venn kan trylle!!!


Det er litt vilt, ikke sant?!!!

Men er litt overbevist om at det med trylling også ligger i navnet. Kan nok trylle jeg også! Har bare ikke prøvd enda. Skal gjøre det snart. Så kan dere bare se.

Også skulle jeg si til dere fra henne at hun er flink til wordfeud. Lol... Hun er egentlig ikke det. Hun bare later som. For å være kul, men den eneste grunnen til at hun er det er fordi hun heter Ida.

Bare fordi hun leder med sånn 200 poeng er hun ikke god liksom...... Og om du skulle være i tvil om hun er like kul som jeg gir uttrykk for så kan du vel bare sjekke selv. Bare trykk her. (He-he, kanskje du får en ny venn, Ida :PP)
Hei,

Dette er et innlegg som muligens ikke har rot i virkeligheten, men det får du som leser danne deg en egen oppfatning av. Melder også at innlegget er en smule rotete.

Om Ida: Ida er verdens snilleste jente. Hun er sympatisk, omtenksom, snill, smart, søt, fin, deilig, hot, sexy, dum, dummere, dummest og litt nerd.

Og ikke minst: RBK-supporter.

Tijhi.

Visste du for øvrig at Ida har et lite crush på Jonas Svensson?

PS: Undertegnende har eid han til venstre (Harmeet Singh) på fotballbanen flere ganger. Ujjeee!

Ida har til og med stalket Svensson på Lerkendal:

Men det visste du sikkert uansett... Så unnskyld for at jeg nevnte det. Håper det går bra...

Jonas Svensson har til og med likt statusen til Ida på Facebook. Undertegnende er dog usikker, men godt mulig dem er gift i all hemmelighet. Just watch:

Turtelduene har i tillegg hatt en dyp samtale på Facebook-chatten:


 

Men skal ikke gå mer inn på det forholdet nå. Setter en strek. For nå.

--------------------------------------------------- (Dette var en strek).

 

Ellers har Ida mange fans. En av dem er GardenSinner aka Anders Ringen:

 

 

Ida liker også å kverulere, eller nekte å gjøre ting henne blir bedt om. 

 .........

Nå har fantasien (som aldri var der i utgangspunktet) blitt borte.

Mvh

Martin <3

Btw, hvis du følger meg på Twitter, er du snill :)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits