Dere husker jeg fortalte om det nye kule livet mitt, også ble jeg bare sånn "buhu, det kommer aldri"? Vel, nå er det ganske på vei altså. Ser det godt i øyekroken hvertfall. Og hvor bra er ikke det?!

Den her helgen har vært så fin. Eller nei, egentlig ikke, samtidig som jo, den har det. To fine ting har skjedd, og jeg klarer ikke slutte å smile på grunn av det. Begge tingene er helt ubegripelige. At det faktisk skjedde, og at jeg turte det, skjønner jeg ikke. Herregud, hvor tøff er ikke jeg?

Uansett. Sjansene kom i dag. Tre stykker, for å være helt nøyaktig. Jeg tok ingen av dem. Ingen. Tenkte jo selvfølgelig at jeg skulle, og hadde det så godt som planlagt, men den gang ei. Angrer litt, men tenker jeg er tøffere i morgen. Det er jo trossalt mandag. Hva forventer jeg egentlig?

JEG ER SÅ GLAAD. HERREGUD. FINESTE TRE DAGENE I LIVET MITT. AH, LYKKE!

Nei, nå skal jeg gå å være glad et annet sted, jeg. Kos dere i videre
Wræ, gladsang! 

 
I dag har jeg egentlig greit lite å meddele annet enn at det ikke har skjedd en dritt i det der nye og spennende livet mitt. Det suger fortsatt like mye igrunn. Var liksom så forberedt på at noe helt sykt skulle skje i går, men mandagen har aldri vært så stille egentlig. La meg klokken ni og sånt.. 

I  dag følte jeg at det var litt nærmere å skje noe, men det kom ikke helt gjennom. Så kan alle bare plis krysse alt som kan krysses for at i morgen blir dagen for at det nye kule livet mitt starter? PLZZZ?? <3<3<3

Også her hadde jeg tenkt til å sette inn en sånn kul sang med at livet mitt er i deres hender, typ den her:

Men så kom jeg på at jeg egentlig blir litt redd når jeg hører kristne sanger, så jeg syns den her passer litt bedre:

Hvem vil vel ikke ha det livet her?!?!? Kanskje bortsett fra de bilene som knuser og sånn. Det orker ikke jeg.
Herlighet. Dere tre som leser bloggen, nå skjer det ting altså! Jeg har ingen som helst aning om hva eller hvordan det skjer, men jeg har aldri før vært i nærheten av det her en gang. Jeg aner ikke hva som skjer som skjer i morgen, om to dager eller alle de andre dagene etter det, men jeg er sikker på at det er fint.

Dette er helt nytt, så hvordan i all verden jeg skal forholde meg til det eller reagere på det, har jeg ingen formening om annet enn at jeg helt klart skal gjøre det beste ut av det, og ikke mint klare det. Herregud, det her er så spennende! Gleder meg til i morgen for å se hvordan det blir.
Herlighet, hva er bedre enn å vandre ned hele Drottninggatan, gå innom alle de fine butikkene og shoppe seg tilnærmet blakk før man setter seg på en koselig kafè og nyter en herlig latte, etterfulgt av en herlig spasertur i nydelige Gamla Stan? Jeg ville tippet ingen verdens ting. 


♥ Nydeligste byen for sure.
Om nøyaktiv 12 timer ringer vekkeklokken min, og vekker meg fra min dypeste søvn. Hvorfor, spør du. Vel, hva er vel ikke mer deilig enn en tidlig joggetur på en herlig høstmorgen? Ah, den følelsen når man løper langs Mjøsa med vinden i håret, puster inn halvveis kald luft og kjenner på lukten av høst. Herrrrlig.

EH.

Stikker cff på ferie, da. Til Sverige og sånt. Stockholm. Helt greit. Gleder meg ikke så mye egentlig. Skal liksom bare feire attenårsdagen min der. Ikke noe big deal. Hverdagskost liksom.

FYFAENIHELVETTE JEG GLEDER MEG HELT SYKT!! Wææ, blir seriøst best! Marthe og meg i hovedstaden av Skandinavia. Passer meg ypperlig!


Denne skal vi åpne ved midnatt 04/10. Det er ikke alkohol i den altså! Blunkblunk ;- ))))
THE BITCH IS BACK!

Tulla, er ikke bicth. Jeg er snill jente.

Anywayz, jeg er tilbake og skal blogge for dere igjen. Glade? Jeg og. Fint. Snx pusrrr.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits