På fredagen dro vi ut til Ulsteinvik på en liten roadtrip. Så utrolig mye fin natur på veien. Møre og Romsdal MÅ være Norges fineste fylke. No doubt. Synes alle burde ta seg en tur dit! Hadde det ikke vært for at Trondheim slår alt, hadde jeg lett flyttet dit.

 
Dro inn til Molde i dag. Kom selvfølgelig hjem igjen  etpar ting rikere. Blant annet en ny YSL-leppestift. Er jeg den eneste som er forelska i de eller? Ah, de er så fine! Kjøper de nesten kun fordi de ser så stilige ut. Neeida.

Uansett. Jeg kom hvertfall tilbake med en ny leppestift i samlingen min. Denne gangen Rose Caresse. Ah, den er såå fin.
 
Herregud, dere! Det er sommer her i dag. Sol, varme, blå himmel. Hvor lenge siden er det ikke jeg har opplevd det? Helt sykt. Blir i så godt humør. Deilig. I tillegg er Vikebukt en utrolig fin plass når det er sol. Tar meg selv i å tenke at jeg skulle ønske jeg bodde her, men minner meg selv fort på hvor langt det er til nærmeste sivilisasjon. 


FERIE! Endelig fremme i Vike etter en lang kjøretur i går. Gleder meg til å tilbringe uka her.
Reiser til Vestnes/Vikebukt etter jobb i morgen. Gleder meg SJØNA I VIKE LIX. Tatt i fjor. Skal ta nye i år, altsååå. Wuhu. Snakkes.
Dro til verden koseligste sted med en vennefamilie i dag. Superherlig! Trengtes virkelig.Ågud. Har akkurat kommet meg opp fra gulvet hvor jeg har ligget i fosterstilling siden jeg kom hjem fra jobb. Neida, men det har virkelig fristet. Fikk helt sykt vondt i ryggen på jobb i dag. Var helt jævlig. Er det fortsatt. Blir til og med kvalm av det (!!!!!!). Har jobbet ni dager bare, men har allerede prøvd ut tre forskjellige par sko. Det er jo sykt. Ah. Hater det. Stygt. Skal prøve enda et par nye sko til i morgen. Funker ikke det begynner jeg seriøst i rullestol.

Uansett.

Hadde planer om å løpe i dag. Tipper ryggen ikke er med på det, så blir en sykkeltur i stedet. Helt ok. Da slipper jeg å trene styrke på beina etterpå. Wuhu.
Ble forelsket i den med en gang jeg så den på Nelly. Er bittelitt mer forelska i den nå. Ah, den er sååå fin. Skulle gjerne tatt sånn ordentlig bilde så dere ser hele, men da vises alt av edle deler. Den er skikkeligskikkelig kort. Ordner det en aen gang. 

FIN JA??!!??
ENDELIG en fridag. Okeiokei, hadde fri i helga og, men midt i uka er så mye mer verdifult, ikke sant? Bestemte meg for å sette på klokka og bli med Lil'P aka Pitah aka Petter aka broren min på en liten sykkeltur. Sykkelturen ble dritlang. Sykla rundt hele Gjøvik. Var  jævli og deilig på sammetid. Vi sykla blant annet hele Mjøspromenaden, og herregud, dere - jeg har aldri vært så forelska før. Mjøsa MÅ være det fineste stedet i hele verden når det er sol. Aaaah. Skal dra ned dit å ta noen ordentlig fine bilder til dere en dag så dere får se. Gjør det forresten fra nå av obligatorisk for hele jordas befolkning å oppleve Mjøsa en sommerdag. Fra den riktige siden selvfølgelig :PP PS: jeg sponser ikke. 

Skal faktisk til Mjøsa nå. På båttur. Hadde tenkt til å ha veddemål med dere om jeg turte å bade eller ikke, men så akkurat på tvn (Mjøsa er shendiz xP) at dem fiska opp en hai nesten fra vannet der så vet ikke om jeg tør lenger. HEHE. 


Æ daue, gjør du og?
Hei. Tror jeg må starte med dette her igjen. Trenger motivasjonen det gir meg. Håper det er greit. Kødda, jeg bestemmer jo selv herregud. Hadde egentlig planer om å dø denne uken, men har visst forskyvet det? Huff. Nei, dør kanskje litt i morgen. Det verste med å begynne å trene igjen etter russetiden er hvor sykt støl jeg blir. Det er faktisk helt sykt. Trente meg død på tirsdag, gikk som en stokk resten av uken. Hadde sikkert vært ok det, men ikke når man har en jobb hvor man ikke gjør annet enn å gå 99,9% av tiden. Den er morsom da, så det går egentlig greit. Wow, mye tekst.

I morgen får dere se bilde av den nye dødsfine kjolen min, om dere vil. He-he, kødda, dere får ikke noe valg. Er ikke sikkert den kommer i morgen, da. Så dere får nok bare vente i spenning :P ''


Legger ved dette modellbildet sånn på slutten, jeg. He-he.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits