FOR en uke. Fem dager med jobbing. Vaksine i armen + drikkevaksine. Spydde ut igjen drikkevaksinen. Tror ikke den funker. Prøve å ta den på nytt? Ersj. Mindre enn to uker til jeg drar. Er allerede ferdig pakket. Kan jeg ikke dra nååå?

Nå har jeg vært på siste shoppingrunde før avreise. (Ja, særlig). Begynner å bli ganske klar nå (og blakk). Er enda klarere i hodet. Kunne dratt nå om jeg fikk beskjed om det. Eller, jeg må jo først klare å svelge den der sykt ekle drikkevaksinen, og klare å holde den nede først. Ellers stryker jeg vel ratt med. Ehe, ånaivæ. Jeg skal overleve, og så skal jeg leve lykkelig i alle mine dager. Endelig kommer det noe godt ut av de tunge stundene. Gleder meg.

Om tre uker på denne tiden sitter jeg på flyet på vei til Dubai. Tenk på det. Tre uker. Tjueen dager. Hvor ble det av tiden? Da jeg bestemte meg for å dra var det fire måneder til. Nå er det tre uker. Herlighet. Det har liksom alltid vært så lenge til, og jeg har bare visst jeg skal dit en eller annen gang.  Nå nærmer det seg farlig mye, og endelig begynner det å gå opp for meg. Jeg skal til Dubai. I fire uker. Helt alene. I hvertfall uten noen jeg kjenner. Ågud, hva har jeg begitt meg ut på? Tør jeg det her egentlig? Jada, "life begins at the end of your comfortzone", vet dere. Men det er litt skummelt.Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2013 · Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · Dubai · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits