På tide med lysere tider. På tide å være glad. På tide med sol og sommer. På tide med eksamen. På tide å spise jordbær og vannmelon. På tide å drikke smoothies. På tide å bade. På tide med båtturer. På tide å være lykkelig. På tide å glede seg til Dubai. På tide med sene sommerkvelder. På tide å smile. På tide å få sangen nedenfor på hjernen. På tide å dra på trening, snakkes.
Hvem hadde trodd at dronningen over alle shoppingdronninger skulle gi fra seg muligheten til nettop shopping, og i samme slengen ofre halvparten av sparekontoen sin? Joda, det skulle visst gå an. Så lenge det man ofrer det for frister mye mer. Og helt ærlig, hva frister vel mer enn muligheten til å bli utdannet personlig trener i Dubai? Ingenting. Ofrer klær, smykker og hva det enn måtte være tvertt. Kan ikke skryte på meg at jeg har vært noe særlig flink til å spare så langt, men nå, med kun to måneder til jeg drar, er det på tide å skjerpe seg. Så ja, fire uker i Dubai tipper jeg blir heeeelt greit.Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits