Åh, Hjerkinn er så fint! Norge er så fint. Herregud, jeg skulle bodd her. Kanskje ikke på Hjerkinn akkurat, men like ved. Hadde vært greit fint, ja. Kanskje ikke så populært med snø nå, men det er jo så fiiint.
En tirsdag i Januar/Februar oppdaget jeg en annonse på Facebook hvor det stod at Spreadshirt var ute etter russebiler å sponse med russegensere. Jeg viste de andre annonsen, og vi bestemte oss for å melde oss på. Hva kunne vi vel tape på det? Fristen var i midten av Mars, og vi hadde verken bestemt navn eller logo, så stressfaktoren steg betraktelig. Likevel ble ingen av delene klart før et par dager før fristen. Heldigvis. 

I søknaden fortalte vi om alt tullet med bilen vi hadde oppdaget etter vi kjøpte den, som ingen hadde informert oss om. Forbanna drit. Heldigvis klarte vi helt greit å leve med det da vi fikk beskjed om at vi hadde vært to av hundre russebiler som fikk sponsa gensere. AW YEA! Vi fikk designe de selv, og i slutten av April, en liten uke før russetiden begynte, fikk vi endelig genserne våre. De var kjempefine!Vi er alle fem kjempefornøyde med genserene vi var så heldig å få sponset. Og med vår flaks er jeg faktisk enda overrasket over at det var vi som fikk de. Hah. Tusen takk, Spreadshirt!

Spreadshirt er en nettbutikk hvor du kan designe personlige klesplagg, enten ved å bruke bilder eller motiver du selv har laget, eller bruke de som allerede er inne der. Akkurat nå har dem fått inn mange kule motiver av "Bud Spencer". De har også nylig fått inn masse fine treningsklær. Hvor kult er det ikke å trene i en shorts eller en topp du har designa selv? Sjekk ut bloggen deres HER for å sjekke ut tilbudene deres. 
Det er sykt hvordan det går an å gå fra å trene regelmessig annenhver dag og ikke ha samvittighet til å spise usunt i uka, til å skjeie heelt ut. Har kun spist dritt de to siste ukene, og kun beveget meg for å hente mer sprit. Hah, neida. Joda. Har ikke ofret så mye som en bitteliten tanke til treningen engang. Ser på det som et helvettes slit faktisk. Det skal jo ikke være mulig? Blir skuffa over meg selv om jeg ikke klarer å fortsette der jeg slapp, altså. But then aigain; er jo bare russetid èn gang!

Stakk på butikken for å kjøpe jordbær og vannmelom for å feire en herlig helg, da. Himmelsk. 
Har vært en fryktelig turbulent uke. Oppturer og nedturer om hverandre. Heldigvis fikk den en herlig avslutning på landstreffet på Lillehammer. Åh, mere 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits