Ble ikke så mye trening den her, så jeg bestemte meg for å ta en lengre løpetur i dag. Ble faktisk en hel mil, så er jeg er kjempe fornøyd! Trente bittelitt styrke også, men tenker jeg tar litt mer i morgen. Hadde jo planer om å starte på treningen til Gjøvik-Oslo den her uka, men har endelig ikke rørt sykkelen. Tar det til uka kanskje? Hah.

Laget meg verdens beste smoothie i dag. Jordbær, banan og vanilje yoghurt. Mmm, ordentlig smak av sommer! Om du har smoothiemaskin anbefaler jeg deg å prøve den. Helt sykt god. 
Ah, har hatt verdens verste crave etter sjokolade og potetgull i hele dag. Jeg holdte seriøst på å omkomme da Marthe ba meg bli med på konkurranse på Freia.no hvor man kunne vinne sjokolade. Pappa prøvde å lure meg til en Twix i stad, men klarte heldigvis å styre unna. Laget meg heller litt appelsin med vaniljekesam. Tusen ganger bedre. Sier vi.

Også er det jo endelig påskeferi, for min del hvertfall! Feira det med bading i Mjøsa  med Ida, Linn og Marthe. Kjempegod temperatur nå, altså. Anbefales på det sterkeste! HE-HE.


Skulle være dritt og friste dere, men sitter jo her og sikler herfra til Afrika........Nå skjer det masse bra i livet mitt, dere! Og for første gang EVER har jeg en del mail å svare på. 

Nynorsk heldags er endelig gjennomført, og jeg krysser fingra for at den gikk bra. I dag skal vi endelig opp å hente russebilen igjen. Ah, blir så artig å starte ordentlig på den. Gira som fæn. Har jeg forresten fortalt dere at vi får sponsa gensere med logoen til bilen vår på? Wop. Kan fortelle mer om det senere.

Ha en fin tirsdag videre. Bare to skoledager igjen til feri nå (for min del hvertfall). 
Dere vet den utfordringen jeg har mast om en liten stund? Ja, nå skal dere høre her. For noen uker siden kom læreren min bort til meg og sa: "Ida, du som trener så mye, du blir vel med å sykle Gjøvik-Oslo i juni?". Uten og så mye som å tenke på det svarte jeg ja. Har gått og vært ganske gira en stund, men i det siste har jeg begynt å innse hvor langt det faktisk det er. 13 mil. Tretten M-I-L. Har syklet toten rundt ett par ganger og vært utslitt etterpå, og det er bare fem mil. Det her blir altså nesten trippelt så mye.

Jeg har overhodet ikke peiling på hvordan man trener seg opp til et sånt sykkelritt, men jeg må nesten bare finne ut av det. Startet derfor treningsprosjektet mitt mot det her rittet i dag med noe som jeg innbiller meg kan funke. Gleder meg til å se hvordan det går. Eier ikke noen som helst tro akkurat nå, så blir spennende. Hah.
Dagen jeg har ventet på siden November i fjor er endelig her. Det skal bli så godt og fylle kroppen med den energien det å se laget mitt spille gir meg. Herligste kara i hele verden. Ah, blir så glad. Er forbredt på tap, om vi fortsetter fjorårets serie, men håper gutta er kommet tilbake til sitt gamle ess.

ROSENBORG BALLKLUB, YOU ARE THE ONE.
Av alle de fine fargene som begynner å komme frem nå, er grønn desidert den fineste.
Nå er jeg så klar for en rolig helg som det går ant å bli. Skal så sykt ha hjemmespa i morgen. Må nesten freshe meg litt opp før søndagens mange eventer. Gleder meg. Skal også gjøre litt research til sommerens store utfordring. Blir fint å komme igang med forberedelsene for real til uka.

Og så vil jeg gratulere Marthe med dagen! Håper du koser deg sykt mye i dag. Gratulerer til Nilo også, som har fått lappen. Endelig :)


Marthe og jeg deler en altfor stor lidenskap for McFlurry. Mmm, fikk lyst på nå ja.
I dag har jeg egentlig treningsdag, men jeg tør nesten ikke trene før jeg har fått igjen energien 100%, ble jo så utrolig dårlig etter forrige gang. Tar det heller igjen neste uke. Da er jeg nødt til å begynne å trene hardt og intenst. Driver nemlig å forbereder meg psykisk på one hell of a challenge som foregår om et par måneder. Ser så sykt for meg at jeg ikke klarer det, men håper det retter seg til jeg får kommet igang med den fysiske forberedning også. Har så sykt lyst til å klare det! Hei på meg a?
CUT. EXPLODE. JUMP. PLANT. MOVE. SPRINT. PUSH. RUN. TRAIN. YOU NEED A TRAINING SHOE.

Til høsten begynner jeg på en treningsintruktørlinje på en skole i Trondheim. Det sier seg selv at det er lagt opp til mange forskjellige treningsformer, men på min linje skal vi ha hovedvekt på aerobic. Jeg gleder meg sykt mye, og har allerede begynt å forberede meg. Det er klart at når man skal trene så mye, er det nødvendig med sko som passer til den aktuelle treningsformen. På utstyrlisten vi fikk av skolen står det faktisk at det er nødvendig med fire forskjellige skopar, og i dag har jeg (mamma) anskaffet meg to av disse parene. Her er det ene, det andre var ikke så spennende. Gleder meg til å bruke det i gymmen, de andre jentene har alltid så freshe sko, også kommer jeg i forlengst utgåtte cheerleadingsko. 


Inne/aerobicsko fra Nike. Dødsfreshe i fargen!
HEHE kameraet mitt brakk en liten del av minnekortet mitt i stad. Trodde jeg skulle stryke med, men pappa fikk ordnet sånn halvveis opp i det. Får i hvertfall overført bildene som var på det. Kameraet  derimot.. Det er vel blitt monster?

For en uke siden bestilte jeg verdens nydeligste lille sak fra lux-case, og i dag kom den endelig i posten. Wæh, den er såå fin! Skal elske den med hele mitt hjerte.


Gash, fortsatt sliten etter helgens sykdom. Typisk å bli syk i helgen forresten. Men i dag må jeg nesten trene. Har ikke fått trent siden torsdag, og slik kan vi jo ikke ha det. Om jeg blir altfor sliten kan jeg jo bare slappe av i morgen, siden vi har studiedag aka fri aka sove-så-lenge-man-vil aka men-også-gjøre-litt-lekser-da. Ah, det blir så godt å slippe å starte onsdagen med fire jævlige timer med norsk. Så jeg er glad.

Tror likevel jeg tar en rolig økt i dag. Litt styrke først, og deretter en herlig joggetur ute når det harr blitt litt sint. Gleder meg.
Måtte nesten bare røske med meg denne brosjyren da jeg var på H&M forrige uke. Hadde jeg hatt en kjæreste, hadde jeg hamstret denne kolleksjonen til han tvert! Ah, Victoria aner ikke hvor heldig hun er.
foto//priv
Det er tirsdag og to prøver er allerede unnagjort. Har brukt altfor mye tid de siste dagene til å forbrede meg til det, så nå skal det endelig trenes! Gleder meg til å jogge ute i finværet. Ah, alt er så herlig ute nå.
Noen må seriøst slutte med å være så himla fin!


Kilde - weheartit//shantel vansanten.
Livet er uforklarlig bra. Solen skinner, snøen smelter og jeg har alt jeg trenger. Ingenting er deiligere enn følelsen av at du har alt du trenger, og trives med det. Har så mye og se frem til også. Gleder meg sånn. Men nå skal jeg gjøre litt lekser mens jeg koser meg med en herlig frukttalerken. Senere skal jeg gå å samle inn penger til Kreftforeningen. Håper du gjør det samme. 


Ha en herlig søndag, og nyt været!
Endelig fredag! Er så godt hver gang lærern ønsker oss god helg. Ubeskrivelig. Nå er våren tilbake og snøen er begynt å smelte igjen. Hvor digg? Ah. Lykkelig slutt på en slitsom uke. Smil. Men nå skal jeg kose meg med opptak fra ukens serier jeg ikke har fått med meg. Wihi. Ha en fin fredag!
Har så sinssykt lyst på en av de her lommebøkene fra Yves Saint Laurent. De er så fine! Dødskult at de bare koster 3000kr, da. Du finner alle her.
Herlighet, for en luremus været er. Her blir vi fristet til å tro at våren er på vei, og så får vi slengt en snøstorm i trynet. Really, været, REALLY?!

Uansett da, vet dere lurer fælt på hvordan beina mine er i dag, og jeg kan med et smil om munnen si at de suger omtrent like mye som i går. Skal ikke overdrive, det er litt bedre i dag. I går trodde jeg seriøst at jeg hadde revet av en muskel eller noe, men i dag er det litt mer sånn jeg-går-på-stylter-følelse. Så i dag blir det trening. Jeg gleder meg faktisk sykt. Må gjøre litt lekser + sjekke inn på Hotel Cæsar en halvtimestid først. Men så dere, men så! Iiiih, blir digg.


.. but here's my number, so call me, maybe?
Har aldri vært så nærme døden som nå.

Okei, så i går trente jeg tydeligvis psyko hardt. Kjente det kanskje litt underveis, men gidder jo ikke gi meg før jeg dør helt heller. Smerten jeg våknet opp med i beina i dag er nesten uutholdelig. Det går fint så lenge jeg sitter, men så fort jeg reiser meg dør lårmusklene. Kan prøve å forklare smertenivået for dere, da. Snille meg. Du vet når du har blitt overkjørt av en trailer? Omtrent slik. Syntes derfor det var kjempestas at vi skulle ha gym i dag da :- )))

First world problem ass. Jeg er støl. Skal aldri i verden trene på den her måten igjen, eller jo, det skal jeg. Men kanskje ikke right away eller? Trukke det.


Fuck livet ell? Skal bare bli normal i beiina først jeg ass.

Ps: Dette innlegget inneholder ingen overdrivelser. Og, det der var ikke ironi.
Mandag. Sol. Plusgrader. Bare veier. Skole. Rutiner. Trening. Snart russetid. Herlig.


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits