Okei, nå er det ingen tvil om at jeg er verdens gladeste jente. Særemne er levert OG jentene har bestilt Trondheimstur om kun tre uker. Nå mangler det bare at jeg får positivt svar fra skolen jeg søkte på til høsten på fredag. Da er livet komplett. I hvertfall for en stund. Aaah, livet mitt 


//priv
Æsj, hvor ble det av all treningsmotivasjonen jeg har hatt de sistre tre ukene? Jaja, får bare tvinge meg selv. Skal jo muligens til Trondheim om en månedstid, så må nesten bli fin slik at jeg kan dra noen trønderrumper. Mmm, gleder meg. 

Nei, da får jeg nesten gå å trene litt. Snakkes i dusjen etterpå a.

Ehe, glem forrige innlegg. Jeg fikset det. Alt var HELDIGVIS bare en feil. Trodde virkelig fremtiden min var ødelagt her nå, men takk Gud. 

Nå er jeg bare sykt glad for at det er helg. Har vært en herlig uke egentlig, håper på flere slike. Har også søkt på skolen jeg vil gå på til høsten, og om jeg kommer inn har jeg Trondheim som nærmeste nabo i ett helt år. Nøgd. 

I kveld skal jeg til Mari med fine jenter, gleder meg. Ha en fin helg, alle sammen. 

Skjønner ikke at en person kan være så besatt av å ødelegge andres liv. Andres fremtid. Tenk å være så sykt opptatt av å bare skape faenskap og uvennskap. Jeg skjønner ikke at det går ant å lage et menneske som kan ha så mye ondt i seg. Fuck deg. Var på utdanningsmesse på Lillestrøm idag. Vet dere egentlig hvor mange valg vi har eller? Det er faktisk helt sykt hvor mye vi kan velge mellom, og hvor vanskelig det er. Kom dit og var egentlig ganske sikker, men dro igjen med en grei usikkerhet. Når sant skal sies så har jo jeg vært ganske sikker på hva jeg skal bli ganske mange ganger da. Frisør, sykepleier, kokk, journalist, fotograf og så videre. Nå i det siste har jeg fått opp øynene for personlig trener, og å studere det i fire måneder på Bali. Hvor jeg er utlært nok til å jobbe på både SATS og Elixia. Hadde vært kult, ikke sant?

Men hva etterpå da? Å være personlig trener gir vel kanskje ikke den beste lønna, og egnes kanskje best som en liten jobb ved siden av noe annet. For eksempel studier. Men hvilke? Akkurat nå står det mellom fengelsbetjent eller noe innen media eller reiseliv. Men kjenner jeg meg selv rett vet jeg vel at det fort kan forandres. Uff, hardt liv.
Kjede_Gina Tricot, 129kr.
Elsker mandager! Å slutte halv tolv er sykt digg. Hadde egentlig planlagt å ta meg en skitur nå, men når jeg tenker meg om frister det ikke så mye likevel. Tanken på hvor lite folk som er ute og går på ski nå og på eventuelle mordere/elger holder meg innendørs. Derfor blir det heller cardio+litt styrke. Hater egentlig den her cardiotreningsøkten, men jeg får gjøre som Beckham og gjøre den til bitchen min. Så får jeg heller ta skituren til helgen når det er litt flere folk ute som kan hjelpe meg om jeg skulle møte på et monster. 


 Åh, Gud for en usunn helg. Er så klar for å komme igang med treningen igjen. Fikk visst bare til en økt forrige uke. Dårlig. Denne uken blir bedre!
Haha, jeg og Lavan mekka verdens styggeste video i går. Kuuuuuult. Nå er hun dratt.. Heldigvis kommer Marthe om en liten stund.
Da er jeg utlært garasjedøråpner/lukker og fått tusen oppgaver som må fullføres. Greit, kanskje det var tre da. Familien har endelig dratt, hvilket betyr - hjemme alene partey hele helgen OG bruk av bilen når som helst, hvor som helst. Hundreprosent OK.

Senere i kveld kommer min kjære venn Lavan, som jeg skal dele seng med til i morgen. Vi skal bare chille til vi dør og litt sånn diverse. Gleder meg.


Vi var ikke så pene her, men vi hadde ikke drukket absolutt noe som helst alkoholholdig drikke. Joda, litt så.
Kom over bildet over tidligere i dag på weheartit, og det fikk meg til å tenke. 'I'm sorry I'm not good enough for you'? Hva slags bullshit er det egentlig? Om det er noen du skal være god nok for, så er det deg selv. Ingen andre. Det finnes ikke en sjel på den her jorda som har noe som helst og si på om du er god nok eller ikke. Den eneste personen du skal føle deg god nok for er deg selv.

Men vi må være forsiktige med å stille for høye krav, slik at misfornøyelsen med seg selv ikke blir en vane. En annen ting vi heller ikke må gjøre er å sammenligne oss selv med andre. Det er sjelden effektivt, og det eneste vi som regel får ut av det bare å bli mer misfornøyd med oss selv.

Det er vel heller få av oss som ikke har tenkt denne tanken, og som har prøvd å forandre seg slik at personen man har prøvd å imponert skal bli nettopp det. Jeg kan hvertfall skrive under på at det er noe jeg har gjort. Ganske nylig faktisk. Men fant fort ut at det her gadd jeg ikke. H*n er ikke verdt det til sist uansett. Hva er egentlig vitsen med å prøve og være en man ikke er bare fordi en person skal like deg? Ser ingen poeng der. Du er den du er, ikke la noen andre ødelegge det, eller få deg til å være en kunstig versjon av deg selv. Det har absolutt ingen effekt in the end uansett. Om personen ikke liker deg for den du er så er det h*ns tap. Du vinner, h*n taper. Ganske fair, spør du meg.

Lærte også en fin setning i mediatimen i dag - Hvem i posisjon til å definere hvem? Selvfølgelig skal folk få lov til å ha meninger om deg, men det finnes ingen grunn til å fortelle deg at du ikke er god nok. For det er du. Du vil alltid være god nok. Slutt med de høye forventningene til deg selv som du aldri klarer å oppnå. Sett deg heller mål som du vet du har sjans til å klare, og om du blir bedre kan du heller sette høyere mål da. Husk også å alltid ha troen på deg selv. Så lenge du tror på deg selv, kan de andre bare si hva de vil. Du klarer alt bare du vil det nok. 
Marthe, husker du dette? Bli med tilbake? Sånn nå.
I'm thinkin' maby, I can't have realitonships. 'Cause lately, there not making any sense.And baby, you are the one thing on my mind. But that could change anytime.
Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig. 
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.

Den stygge torsdagen ble brått over da klokken bikket midtnatt, og det ble fredag. Hadde en super fredag! Det er godkjent. Ser også litt mer positivt på skoleåret nå. Ikke mye, men litt. Kommer vel inn i det igjen. Er ikke så lenge til neste ferie heller, bare 58 dager. Helt ok.

Kjørte også bil midt i rushen i går. For første gang. Ok, ikke at det er så fryktelig styr her akkurat, men likevel. Er seriøst livredd for masse biler på en gang. Såe, greit nøgd med at jeg turte det. Ble kjørt forbi i 40sonen da. Flaut. Går seg til. Sier vi.

Uansett, jeg er glad igjen :)))))) 


Dødsnøgd med det her bildet forresten, men skal tilbringe kvelden til navnesøsteren min, og har det litt travelt. Gleder meg sjempemie. Har jo ikke vært der siden i fjor xPPp xD 
Helt siden den her stygge skolen begynte igjen har jeg vært drit sur. Hvertfall inni meg. Jeg finnes ikke motivert for det her drittet i SEKS måneder til. Seks måneder med det samme hver uke. De samme lærerne hver dag. Hvordan skal det gå ant å overleve det? Det er jo umulig. Det går ikke ant!!!!

Også har fått sånne der nye drittbusser som jeg ikke skjønner en dritt av. Greit at den er lydløs og stor og sånn, men faen. Føler jeg må vende meg til alt på nytt. ORKER IKKE DET. Og håret mitt bare klikker hele tiden og er stygt. Herregud. Jeg skulle aldri farga det fuckings drittsvart åh. Jeg vil bare til Trondheim og dø. Lykkelig. Kanskje leve litt til først da.

Nei, nå skal jeg ta meg en partimers hard treningsøkt for å få ut all den her negative energien. Snakkes i Trondheim 'a.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits