Planene for nyttårsaften dette året har egentlig bare vært et eneste stort rot. Først skulle vi på hyttetur, så skulle vi til Oppdal, så skulle vi ikke til Oppdal, så skulle vi til Oppdal igjen, men nå er jeg ganske sikker på hvordan kvelden blir. Heldigvis. Blir vanskelig å toppe fjorårets nyttårsaften, men gleder meg like mye likevel. Ingen høye forventninger. De blir jo aldri oppnådd uansett.

Noe annet fint er også at jeg endelig har funnet ut hva jeg skal ha på meg. Og gjett hva dere: JEG ER FORNØYD. Første gang i historien. Greit nøgd med det faktisk. 

Håper alle er like fornøyd med gårsdagen som det jeg er. Enda en herlig julaften er unnagjort, og vi har en enda herligere romjul å glede oss til. Planene for romjulen er enda uvisst, men det kan hvertfall hende at jeg og mah girlz tar en velfortjent ferietur til et eller annet fint sted. Gleder meg. Kos dere videre, alle sammen.
Ah, da har jeg bidratt til å bære tradisjonen videre med å møte Børresen på Chaplin i år også. Like koselig som i fjor. Lille julaften er egentlig ganske koselig bare i seg selv også- utallige sjeler som stresser rundt etter de siste julegavene. Selv om vi maser om hvor stressende denne tiden er, kan vi vel innrømme at det er den fineste tiden av året? Samle hele familien i stua rundt et pyntet juletre med en haug med gaver under. Glede andre med å gi de akkurat det de ønsker seg. Ah, for en herlig tid.

Nå tar jeg meg en partimers treningsøkt før jeg skal kose meg med masse fine julefilmer med familien min. Kos dere i kveld, og ikke minst i morgen kveld. God juul.
Det her er så trist. Jeg eier ikke et snev av julestemning. Ikke at jeg pleier å få så mye julestemning, men i år har jeg helt seriøst null julefølelse what so ever. Har ikke engang holdt styr på hvor mange dager det er igjen til julaften. Slapp av, har fått med meg at det er to dager til i dag, altså. Jeg har ikke vært så veldig gira på å åpne kalenderen min heller. Triste greier.

Men nok negativitet. Det er to dager til julaften, snøen er kommet og vi har mange fine julekvelder i vente. Ferien er endelig kommet også. Den kunne virkelig ikke kommet på et bedre tidspunkt. Love it.Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits