Ågud. Har akkurat kommet meg opp fra gulvet hvor jeg har ligget i fosterstilling siden jeg kom hjem fra jobb. Neida, men det har virkelig fristet. Fikk helt sykt vondt i ryggen på jobb i dag. Var helt jævlig. Er det fortsatt. Blir til og med kvalm av det (!!!!!!). Har jobbet ni dager bare, men har allerede prøvd ut tre forskjellige par sko. Det er jo sykt. Ah. Hater det. Stygt. Skal prøve enda et par nye sko til i morgen. Funker ikke det begynner jeg seriøst i rullestol.

Uansett.

Hadde planer om å løpe i dag. Tipper ryggen ikke er med på det, så blir en sykkeltur i stedet. Helt ok. Da slipper jeg å trene styrke på beina etterpå. Wuhu.
Det er sykt hvordan det går an å gå fra å trene regelmessig annenhver dag og ikke ha samvittighet til å spise usunt i uka, til å skjeie heelt ut. Har kun spist dritt de to siste ukene, og kun beveget meg for å hente mer sprit. Hah, neida. Joda. Har ikke ofret så mye som en bitteliten tanke til treningen engang. Ser på det som et helvettes slit faktisk. Det skal jo ikke være mulig? Blir skuffa over meg selv om jeg ikke klarer å fortsette der jeg slapp, altså. But then aigain; er jo bare russetid èn gang!

Stakk på butikken for å kjøpe jordbær og vannmelom for å feire en herlig helg, da. Himmelsk. 
Noen ganger må jeg bare le litt av livet. Sånn som nå. Hahahaha. Sånn. Ferdig. 


Snart skal jeg ut på mila igjen. Har litt hat-elsk-forhold til den runden, så vet ikke om jeg gleder eller gruer meg. Blir sikkert bra, da.
Ah, har hatt verdens verste crave etter sjokolade og potetgull i hele dag. Jeg holdte seriøst på å omkomme da Marthe ba meg bli med på konkurranse på Freia.no hvor man kunne vinne sjokolade. Pappa prøvde å lure meg til en Twix i stad, men klarte heldigvis å styre unna. Laget meg heller litt appelsin med vaniljekesam. Tusen ganger bedre. Sier vi.

Også er det jo endelig påskeferi, for min del hvertfall! Feira det med bading i Mjøsa  med Ida, Linn og Marthe. Kjempegod temperatur nå, altså. Anbefales på det sterkeste! HE-HE.


Skulle være dritt og friste dere, men sitter jo her og sikler herfra til Afrika........
Nå skjer det masse bra i livet mitt, dere! Og for første gang EVER har jeg en del mail å svare på. 

Nynorsk heldags er endelig gjennomført, og jeg krysser fingra for at den gikk bra. I dag skal vi endelig opp å hente russebilen igjen. Ah, blir så artig å starte ordentlig på den. Gira som fæn. Har jeg forresten fortalt dere at vi får sponsa gensere med logoen til bilen vår på? Wop. Kan fortelle mer om det senere.

Ha en fin tirsdag videre. Bare to skoledager igjen til feri nå (for min del hvertfall). 
Nå er jeg så klar for en rolig helg som det går ant å bli. Skal så sykt ha hjemmespa i morgen. Må nesten freshe meg litt opp før søndagens mange eventer. Gleder meg. Skal også gjøre litt research til sommerens store utfordring. Blir fint å komme igang med forberedelsene for real til uka.

Og så vil jeg gratulere Marthe med dagen! Håper du koser deg sykt mye i dag. Gratulerer til Nilo også, som har fått lappen. Endelig :)


Marthe og jeg deler en altfor stor lidenskap for McFlurry. Mmm, fikk lyst på nå ja.
Gash, fortsatt sliten etter helgens sykdom. Typisk å bli syk i helgen forresten. Men i dag må jeg nesten trene. Har ikke fått trent siden torsdag, og slik kan vi jo ikke ha det. Om jeg blir altfor sliten kan jeg jo bare slappe av i morgen, siden vi har studiedag aka fri aka sove-så-lenge-man-vil aka men-også-gjøre-litt-lekser-da. Ah, det blir så godt å slippe å starte onsdagen med fire jævlige timer med norsk. Så jeg er glad.

Tror likevel jeg tar en rolig økt i dag. Litt styrke først, og deretter en herlig joggetur ute når det harr blitt litt sint. Gleder meg.
Endelig fredag! Er så godt hver gang lærern ønsker oss god helg. Ubeskrivelig. Nå er våren tilbake og snøen er begynt å smelte igjen. Hvor digg? Ah. Lykkelig slutt på en slitsom uke. Smil. Men nå skal jeg kose meg med opptak fra ukens serier jeg ikke har fått med meg. Wihi. Ha en fin fredag!
Herlighet, for en luremus været er. Her blir vi fristet til å tro at våren er på vei, og så får vi slengt en snøstorm i trynet. Really, været, REALLY?!

Uansett da, vet dere lurer fælt på hvordan beina mine er i dag, og jeg kan med et smil om munnen si at de suger omtrent like mye som i går. Skal ikke overdrive, det er litt bedre i dag. I går trodde jeg seriøst at jeg hadde revet av en muskel eller noe, men i dag er det litt mer sånn jeg-går-på-stylter-følelse. Så i dag blir det trening. Jeg gleder meg faktisk sykt. Må gjøre litt lekser + sjekke inn på Hotel Cæsar en halvtimestid først. Men så dere, men så! Iiiih, blir digg.


.. but here's my number, so call me, maybe?
Har aldri vært så nærme døden som nå.

Okei, så i går trente jeg tydeligvis psyko hardt. Kjente det kanskje litt underveis, men gidder jo ikke gi meg før jeg dør helt heller. Smerten jeg våknet opp med i beina i dag er nesten uutholdelig. Det går fint så lenge jeg sitter, men så fort jeg reiser meg dør lårmusklene. Kan prøve å forklare smertenivået for dere, da. Snille meg. Du vet når du har blitt overkjørt av en trailer? Omtrent slik. Syntes derfor det var kjempestas at vi skulle ha gym i dag da :- )))

First world problem ass. Jeg er støl. Skal aldri i verden trene på den her måten igjen, eller jo, det skal jeg. Men kanskje ikke right away eller? Trukke det.


Fuck livet ell? Skal bare bli normal i beiina først jeg ass.

Ps: Dette innlegget inneholder ingen overdrivelser. Og, det der var ikke ironi.
Herlighet, uka her har vært så sykt herlig! Ferdig med fordypningsemne for alltid, bestilt tur til Trondheim og komt inn på drømmeskolen. Blir jo ikke bedre enn det. Wihi. I stad fikk jeg også vite at jeg har vunnet gratis design! Nøgd ell. Åh, herregud. Lykke.

Snart skal jeg ta fatt på ukens tredje treningsøkt, før jeg drar ned til Peppes med mine to søte jenter, Linn og Lavan. Også tar jeg vel kvelden litt tidligere enn vanlig. Skal umenneskelig tidlig opp i morgen for å dra til Kløfta for å besøke onkelen min. Blir fint.

Håper alle får en superfin fredagskveld!

Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig. 
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.

Den stygge torsdagen ble brått over da klokken bikket midtnatt, og det ble fredag. Hadde en super fredag! Det er godkjent. Ser også litt mer positivt på skoleåret nå. Ikke mye, men litt. Kommer vel inn i det igjen. Er ikke så lenge til neste ferie heller, bare 58 dager. Helt ok.

Kjørte også bil midt i rushen i går. For første gang. Ok, ikke at det er så fryktelig styr her akkurat, men likevel. Er seriøst livredd for masse biler på en gang. Såe, greit nøgd med at jeg turte det. Ble kjørt forbi i 40sonen da. Flaut. Går seg til. Sier vi.

Uansett, jeg er glad igjen :)))))) 


Dødsnøgd med det her bildet forresten, men skal tilbringe kvelden til navnesøsteren min, og har det litt travelt. Gleder meg sjempemie. Har jo ikke vært der siden i fjor xPPp xD 
Helt siden den her stygge skolen begynte igjen har jeg vært drit sur. Hvertfall inni meg. Jeg finnes ikke motivert for det her drittet i SEKS måneder til. Seks måneder med det samme hver uke. De samme lærerne hver dag. Hvordan skal det gå ant å overleve det? Det er jo umulig. Det går ikke ant!!!!

Også har fått sånne der nye drittbusser som jeg ikke skjønner en dritt av. Greit at den er lydløs og stor og sånn, men faen. Føler jeg må vende meg til alt på nytt. ORKER IKKE DET. Og håret mitt bare klikker hele tiden og er stygt. Herregud. Jeg skulle aldri farga det fuckings drittsvart åh. Jeg vil bare til Trondheim og dø. Lykkelig. Kanskje leve litt til først da.

Nei, nå skal jeg ta meg en partimers hard treningsøkt for å få ut all den her negative energien. Snakkes i Trondheim 'a.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits