På tide med lysere tider. På tide å være glad. På tide med sol og sommer. På tide med eksamen. På tide å spise jordbær og vannmelon. På tide å drikke smoothies. På tide å bade. På tide med båtturer. På tide å være lykkelig. På tide å glede seg til Dubai. På tide med sene sommerkvelder. På tide å smile. På tide å få sangen nedenfor på hjernen. På tide å dra på trening, snakkes.
Dagen jeg har ventet på siden November i fjor er endelig her. Det skal bli så godt og fylle kroppen med den energien det å se laget mitt spille gir meg. Herligste kara i hele verden. Ah, blir så glad. Er forbredt på tap, om vi fortsetter fjorårets serie, men håper gutta er kommet tilbake til sitt gamle ess.

ROSENBORG BALLKLUB, YOU ARE THE ONE.
HEHE kameraet mitt brakk en liten del av minnekortet mitt i stad. Trodde jeg skulle stryke med, men pappa fikk ordnet sånn halvveis opp i det. Får i hvertfall overført bildene som var på det. Kameraet  derimot.. Det er vel blitt monster?

For en uke siden bestilte jeg verdens nydeligste lille sak fra lux-case, og i dag kom den endelig i posten. Wæh, den er såå fin! Skal elske den med hele mitt hjerte.


Spending valentines day with your other singels friends will not make you Forever Alone, but togheter alone.
wuhu.

Stikker en tur opp til Linn for å kose meg med de herligste mennenskenene du finner på jorden nu. Jealous much? Ville jeg vært også. Tihi, kos dere.


Love you over alt i verden faktisk.
Okei, nå er det ingen tvil om at jeg er verdens gladeste jente. Særemne er levert OG jentene har bestilt Trondheimstur om kun tre uker. Nå mangler det bare at jeg får positivt svar fra skolen jeg søkte på til høsten på fredag. Da er livet komplett. I hvertfall for en stund. Aaah, livet mitt 


//priv
Dere husker jeg fortalte om det nye kule livet mitt, også ble jeg bare sånn "buhu, det kommer aldri"? Vel, nå er det ganske på vei altså. Ser det godt i øyekroken hvertfall. Og hvor bra er ikke det?!

Den her helgen har vært så fin. Eller nei, egentlig ikke, samtidig som jo, den har det. To fine ting har skjedd, og jeg klarer ikke slutte å smile på grunn av det. Begge tingene er helt ubegripelige. At det faktisk skjedde, og at jeg turte det, skjønner jeg ikke. Herregud, hvor tøff er ikke jeg?

Uansett. Sjansene kom i dag. Tre stykker, for å være helt nøyaktig. Jeg tok ingen av dem. Ingen. Tenkte jo selvfølgelig at jeg skulle, og hadde det så godt som planlagt, men den gang ei. Angrer litt, men tenker jeg er tøffere i morgen. Det er jo trossalt mandag. Hva forventer jeg egentlig?

JEG ER SÅ GLAAD. HERREGUD. FINESTE TRE DAGENE I LIVET MITT. AH, LYKKE!

Nei, nå skal jeg gå å være glad et annet sted, jeg. Kos dere i videre
Wræ, gladsang! 

 
Herlighet. Dere tre som leser bloggen, nå skjer det ting altså! Jeg har ingen som helst aning om hva eller hvordan det skjer, men jeg har aldri før vært i nærheten av det her en gang. Jeg aner ikke hva som skjer som skjer i morgen, om to dager eller alle de andre dagene etter det, men jeg er sikker på at det er fint.

Dette er helt nytt, så hvordan i all verden jeg skal forholde meg til det eller reagere på det, har jeg ingen formening om annet enn at jeg helt klart skal gjøre det beste ut av det, og ikke mint klare det. Herregud, det her er så spennende! Gleder meg til i morgen for å se hvordan det blir.
Om nøyaktiv 12 timer ringer vekkeklokken min, og vekker meg fra min dypeste søvn. Hvorfor, spør du. Vel, hva er vel ikke mer deilig enn en tidlig joggetur på en herlig høstmorgen? Ah, den følelsen når man løper langs Mjøsa med vinden i håret, puster inn halvveis kald luft og kjenner på lukten av høst. Herrrrlig.

EH.

Stikker cff på ferie, da. Til Sverige og sånt. Stockholm. Helt greit. Gleder meg ikke så mye egentlig. Skal liksom bare feire attenårsdagen min der. Ikke noe big deal. Hverdagskost liksom.

FYFAENIHELVETTE JEG GLEDER MEG HELT SYKT!! Wææ, blir seriøst best! Marthe og meg i hovedstaden av Skandinavia. Passer meg ypperlig!


Denne skal vi åpne ved midnatt 04/10. Det er ikke alkohol i den altså! Blunkblunk ;- ))))
THE BITCH IS BACK!

Tulla, er ikke bicth. Jeg er snill jente.

Anywayz, jeg er tilbake og skal blogge for dere igjen. Glade? Jeg og. Fint. Snx pusrrr.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits