På fredagen dro vi ut til Ulsteinvik på en liten roadtrip. Så utrolig mye fin natur på veien. Møre og Romsdal MÅ være Norges fineste fylke. No doubt. Synes alle burde ta seg en tur dit! Hadde det ikke vært for at Trondheim slår alt, hadde jeg lett flyttet dit.

 
Herregud, dere! Det er sommer her i dag. Sol, varme, blå himmel. Hvor lenge siden er det ikke jeg har opplevd det? Helt sykt. Blir i så godt humør. Deilig. I tillegg er Vikebukt en utrolig fin plass når det er sol. Tar meg selv i å tenke at jeg skulle ønske jeg bodde her, men minner meg selv fort på hvor langt det er til nærmeste sivilisasjon. 


Reiser til Vestnes/Vikebukt etter jobb i morgen. Gleder meg SJØNA I VIKE LIX. Tatt i fjor. Skal ta nye i år, altsååå. Wuhu. Snakkes.
Dro til verden koseligste sted med en vennefamilie i dag. Superherlig! Trengtes virkelig.Sunndal, Gjøra - 26.05.12.
Har alltid en tendens til å lengte etter Trondheim  i litt tunge perioder. Den siste tiden har vært helt ekstrem. Har flere ganger tatt meg selv i å tenke på livet i Trondheim. Ah, er heldigvis ikke lenge til nå. Jeg vil hjeeem.


Ah, se Nidarosdomen, såå fin!
Fant disse på hytta i fjor sommer. Pappas gamle. Superkule!
Åh, Hjerkinn er så fint! Norge er så fint. Herregud, jeg skulle bodd her. Kanskje ikke på Hjerkinn akkurat, men like ved. Hadde vært greit fint, ja. Kanskje ikke så populært med snø nå, men det er jo så fiiint.Stod i hagen min, på andre siden av veien og tok det her bildet. Sykt!
Okei, jeg har seriøst gjort verdens mest awesome investering, tror jeg. Gikk til innkjøp av et nytt objektiv i forrige uke, og i dag fikk jeg det. Herlighet.Love it. Kan vise dere bilder med det senere. Av alle de fine fargene som begynner å komme frem nå, er grønn desidert den fineste.
Måtte nesten bare røske med meg denne brosjyren da jeg var på H&M forrige uke. Hadde jeg hatt en kjæreste, hadde jeg hamstret denne kolleksjonen til han tvert! Ah, Victoria aner ikke hvor heldig hun er.
foto//priv


Kjede_Gina Tricot, 129kr.
I'm thinkin' maby, I can't have realitonships. 'Cause lately, there not making any sense.And baby, you are the one thing on my mind. But that could change anytime.
Har en herlig egenskap hvor jeg dreper levende ting jeg får på rekordtid..
Så verdens rareste sky på himmelen i stad. Trodde det var 2012 som lå og lusket, men var visst bare en perlemorsky. Ganske fin igrunn.Hei,

Dette er et innlegg som muligens ikke har rot i virkeligheten, men det får du som leser danne deg en egen oppfatning av. Melder også at innlegget er en smule rotete.

Om Ida: Ida er verdens snilleste jente. Hun er sympatisk, omtenksom, snill, smart, søt, fin, deilig, hot, sexy, dum, dummere, dummest og litt nerd.

Og ikke minst: RBK-supporter.

Tijhi.

Visste du for øvrig at Ida har et lite crush på Jonas Svensson?

PS: Undertegnende har eid han til venstre (Harmeet Singh) på fotballbanen flere ganger. Ujjeee!

Ida har til og med stalket Svensson på Lerkendal:

Men det visste du sikkert uansett... Så unnskyld for at jeg nevnte det. Håper det går bra...

Jonas Svensson har til og med likt statusen til Ida på Facebook. Undertegnende er dog usikker, men godt mulig dem er gift i all hemmelighet. Just watch:

Turtelduene har i tillegg hatt en dyp samtale på Facebook-chatten:


 

Men skal ikke gå mer inn på det forholdet nå. Setter en strek. For nå.

--------------------------------------------------- (Dette var en strek).

 

Ellers har Ida mange fans. En av dem er GardenSinner aka Anders Ringen:

 

 

Ida liker også å kverulere, eller nekte å gjøre ting henne blir bedt om. 

 .........

Nå har fantasien (som aldri var der i utgangspunktet) blitt borte.

Mvh

Martin <3

Btw, hvis du følger meg på Twitter, er du snill :)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits