Nå har vi hatt seks dager sammenhengende med skole, og er enda ikke ferdig før tre dager til. Er det noe jeg gleder meg å komme hjem til så er det helg. I dag sa hodet mitt stopp og kobla rett ut, ble derfor bare en halv skoledag på meg. Hadde et lite uhell på mølla i går som resulterte i kraftig krampe i begge leggene, noe som ikke gjør det fryktelig gøy med praksis. Smerten kjennes fortsatt ganske greit, og det er mildt sagt helt jævlig. Tar gjerne i mot mirakelkurer!

Har så vidt begynt å pakke også. Er veldig spent på om jeg får noe overvekt eller ikke. Håper jeg har klart å balansere mellom brukte toalettprodukter og shopping. Kryss fingra!


I dag er det fridag, så den skal nytes til det fulle. Hadde egentlig planer om å sove helt ut i dag, men klokka fem på ni på morningen ringte houskeeping på og vekte meg som fææn. Ble lettere irritert, men fikk jo vasket rom. Det trengtes, for og si det sånn! I halv elleve tiden ruslet Elin, Markus og jeg ned til stranden. Der var det seriøst helt himmelt å være. Ikke i nærheten av like varmt som ved bassenget, men det var utrolig varmt i vannet, da. Var jo litt digg det også. I går var vi en jentegjeng på luksuskino. Syke greier. Du sitter i en svæær stressless og får utdelt pute og teppe, i tillegg er det bare å trykke på en knapp så kommer det en tjener og gir deg alt du vil ha. Filmen vi så het World War Z. Ikke dritbra, men det var verdt opplevelsen. Snille Sondre spanderte kinobilletten på meg (er fortsatt blakk). Han skal selvfølgelig få tilbake altså, mamma!

I kveld er det ut å spise (hvordan har du råd til det, Ida?), men først skal jeg kose meg med knekkebrød med syltetøy. Er like udelikat som det høres ut som også, ja. Men det er det eneste jeg har igjen av mat og pålegg, så må nesten spise opp det før jeg kjøper noe nytt. 

I dag er forresten siste fridagen før vi reiser hjem om ti dager. Herregud, det er jo galskap! Men det kommer til å gå kjempefort. Vil ikke hjem så snart..


Lå sånn her i strandkanten og bare elska livet til tusen.


Og sånn her selvfølgelig.


Sjekk tanen jeg har opparbeida meg i dag, da! Sykt nøgd :-D
Her fins det ingen rom for avslapning what so ever. Hauevis med informasjon inntas  hver dag + masse pugging etter skoletid. Dette her er virkelig intensivt. Har vært her i to uker, og har seriøst ikke hatt èn kveld hvor jeg bare har ligget i sengen og slappet av. Enten har det vært pugging eller ut på tur. Begynner å kjenne på slitet. Herlighet. Blir godt å komme hjem og slappe av og sove ut. Men det blir en del pugging der også! Savner ikke hjem så mye enda, da. Liker meg kjempegodt her, og dagene bare flyr av sted. Tenk, i dag er det allerede 14 dager til vi skal hjem. Jeez! Vi kom jo i går? Alle går rundt og savner kjærestene sine, jeg savner stepkassa mi. Sånn skikkelig. Får snart abstinenser. Når jeg kommer hjem er det rett ned på treningssenteret for StepStyrke. Åh, miss youuu.


I går hadde jeg fri, så da ble det endelig tid til litt soling. Siden det blir så liten tid til soling her, er man liksom nødt til å hastesole litt når man endelig får tid. Så jeg gikk ut klokken ti og var ute til kvart på tre. Kan jo innrømme at solkremen ikke ble særlig brukt, og jeg endte opp som en hummer i går kveld. Smart. Heldigvis reiser jeg med en kjempebra gjeng, og fikk yoghurt av Mehran og aloe vera av Thomas. Virkelig reddende engler! Såi går kveld smurte jeg meg inn med aftersun, aloe vera, yoghurt og hydrokortison før jeg la meg, og har fått høre at jeg ser bedre ut i dag. Yes! 

Så dro jeg jo som sagt på ørkensafari i går. Det var kjempegøy. Først litt tut og kjør i ørkenen. Så ett stopp på en slags camp hvor vi kunne ri på kameler, få drikke og mat + litt underholdning. Glad jeg med ble med dit! Rei faktisk på kamel også. Var driiitskummelt, men gøy. Tror jeg. Husker nemling ingenting av det. Tror jeg blacka ut? Hm.


Sååå sykt skeptisk!


Solbrent 1 og solbrent 2 overlevde!


Mannen her var helt syk. Dreiv å snurra rund og rundt og rundt i sikkert ti minutter sammenhengende.
I går dro Elin og jeg på Dubai Mall, verdens største kjøpesenter. Vi shoppet litt, spiste frozen yoghurt med mangosmak med m&m's, jordbær, kiwi og ananas som topping, så på fonteneshowet og spiste iskrem fra Cold Stone med brownie, oreo og hvit sjokolade. Oh, lord. Det var så sinssykt godt! Hvorfor har vi ikke sånn i Norge? Kom inn på en klesbutikk hvor de hadde supersalg på gensere, så du kan jo bare gjette hva jeg kom ut med. Så kom vi til det store akvariumet. Vi sto og tok bilder av det da en mann kom bort til oss og viste oss et bedre sted å ta bilder fra. Så viste han oss et enda bedre sted, og et enda bedre sted, og plutselig stod vi inne i "fiskeparken" og han hadde betalt inngangsbillettene for oss. Var kult det, om han ikke hadde vært så jævla klåfingra. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg tok bort hånda hans fra rumpa mi og sa at han skulle slutte, men BÆM der var den igjen. Jeez. Men vi fikk se skillpadder og krokkodiller gratis, og det var jo gøy. Han lot oss aldri gå, men da han endelig gjorde det måtte vi love og møte han i dag klokken ni. Jaja, selvfølgelig! Eh. 

I dag har vi fri, så nå skal jeg straks ut og sole meg. Senere i dag skal vi på ørkensafari. Det gleder jeg meg til!


Tid: 19.09.

Det er dag 8 i Dubai, og ser man bort i fra at jeg allerede har prestert å blitt blakk, så er alt kjempefint! Har begynt på den praktiske delen nå, og det er sykt moro og spennende, så dagene bare flyyr unna. Kjempedigg! Men har jo da selvfølgelig  klart og blitt blakk allerede. Det er creds, altså. Kom ned hit og hadde absolutt ingen planer om å bruke penger på noe annet enn mat, også bare BÆM får jeg plassert et shoppingparadis i fanget liksom. Faen. Men dette er jo once in a lifetime, sant. Må jo slå til når jeg kan. Kommer hvertfall hjem med en hel haug dødsfine treningsklær fra Nike. Åh, så mye fint jeg har kjøpt! Hadde ikke valgt å ikke kjøpe de selv om jeg visste at da måtte jeg leve på knekkebrød med smør de siste tre ukene heller.


Kirby (tror jeg) tok bilde av oss da vi hadde treningslære på Metal works i går. Ser du meg eller, mamma? :D
Tid: 12.05.

I går hadde vi siste forelsening om anatomi. Skikkelig spennenede greier, altså! Gleder meg til jeg kan det skikkelig. Tror aldri jeg har villet stått på en eksamen så mye før, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å få det til! Etter skolen i går dro vi en gjeng på Emirates Mall. Senteret med skibakken inni. Svææære greier, altså. Hadde ikke så altfor mye med tid til tross for at det var åpent helt til 01.00. Spurtet fra Nike til Victoria's Secret. Det var som å entre himmelen da vi gikk inn i VS butikken. Oh.My.God. Var både lykkelig og trist på samme gang. Lykkelig fordi det rett og slett var himmelen, trist fordi ikke alt kunne bli mitt. Men jeg kom ut igjen med en ny bikini og noe undertøy. Så jeg er veldig fornøyd!

I dag har vi fri. Veeeldig deilig! Kjenner jeg blir ekstremt stressa av å få så mye informasjon på èn gang, så det er godt med en liten pause. Må selvfølgelig bruke dagen til litt lesing også. Nå tenkte jeg meg snart ut for å sole meg litt, så får vi se hva som skjer videre i dag. 


Superstilig thights fra Nike. Kommer sikkert aldri til å tørre å bruke den, men åh, så fiiin.


Nyyydelig.
Tid: 19.01.

Må jo vise frem bildene jeg tok av touren i går. Ble ikke så mange bra bilder da vi for det meste satt inne i bussen, men det er i hvertfall bedre enn ingenting. Greit å ha å se tilbake til. Fikk ikke tatt noen bilder av Burj Khalifa på kameraet, men har etpar på mobilen, kommer sikkert senere.


Taket i et shoppingsenter vi var på på palmen. Var også et stort akvarium inne der. Sykt!


Se på de bygningene da!


Nærmeste beachen.


Burj Al Arab.
Mange folk + skjekk skylinen, da!

Er virkelig skikkeligskikkelig fint her. Tror jeg bare kunne stått og sett på alle de stilige bygningene hver dag her nede. Herregud, I'm in love. I kveld skal vi ut å spise på Al Hambra hvor de serverer tapas. Det blir godt! Bra de arrangerer slike restaurantbesøk så jeg får i meg noe ordentlig middag også. Har ikke ork til å drive å stelle i stand noe ordenlig middag på rommet. Blir nok godt med noe anna enn brødskive med banan på, ja.
Tid: 

I går var vi jo på en liten sightseeing runde av Dubai, og det var bare helt fantastisk. Det er så fin her med alle de stilige bygningene og palmer og bare alt. Er så glad jeg får oppleve det her. Det er virkelig fantastisk. Runden begynte med at vi kjørte ut på palmen og så på alle villaene og Atlantis, palme hotellet. Etter det dro vi for å ta en nærmere titt på hotellet Burj Al Arab, som er det der seilhotellet. Sykt fint! Så dro vi inn til gamlebyen og gikk litt i gatene der, før vi tok vanntaxi over til den andre siden av Dubai. Der var vi blant annet og så på verdens største gullring. Så var det siste stopp på turen; Dubai Mall. Fikk kun to timer der, og de ble faktisk brukt til å kjøpe simkort og mat. Ingen shopping :( Men håper vi får muligheten til å dra inn dit senere en gang også.

Nå har vi lunsjpause, og jeg burde helt sikker ut å sole meg, men jeg var så sulten at jeg måtte bare kaste meg inn på rommet for noe mat. Satser heller på å sole meg litt før skolen begynner på mandag, da begynner vi kl.12. Eller vent, nå ringte Aurora på og lurte på om jeg ville være med ut likevel. Må forte meg! Ordner flere bilder senere :)Tid: 12.30

Herregud, nå er jeg i Dubai!

Gikk ut av flyet i Doha i går og ble møtt av en varmevegg, tenkte "jaja, sånn er det jo Spania og". Gikk ut av flyet i Dubai og ble møtt av samme veggen, tenkte det samme. Gikk ut av bygningen i dag, og møtte nok en gang samme vegg. Da la jeg meg ned og tenkte "kommer.ikke.til.å.overleve". 

Flyturen gikk overraskende greit. Overlevde faktisk også denne gangen. Åtte timer bare fløy unna (bokstavelig talt xp). Så det var jo greit. Nå sitter jeg og spiser frokost. Har akkurat kommet tilbake etter å ha vært på butikken. Fikk heldigvis dratt med meg Aurora dit, så nå har vi shoppet matvarer for en stund. I dag skal dra litt rundt i Dubai for å bli kjent med byen. Gleder meg! Turen avsluttes på det store kjøpesenteret her. Lurer på hvordan det går med lommeboken da..


Kjøpte en hel liter med yoghurt på butikken for kun 7NOK. Det er jo helt sykt! Så nå blir det granola og yoghurt fremover :-)
NÅ har jeg vært på siste shoppingrunden før avreise. Mangler egentlig fortsatt etpar ting, men det er slikt jeg kan plukke med meg på butikken. Bråbestemte meg også for å bytte ut den fire år gamle skolepcn med en litt mindre og lettere variant slik at jeg kan ha den med meg i håndbagasjen på flyturen. Så da ble det ny pc. Typisk min flaks at den kun to timer senere kræsja, og måtte leveres tilbake. Men det passet jo igrunn kjempebra for jeg fikk byttet den med en som var bedre og dyrere. HEHE. Gullhår i stumpen der gitt. Jeg klager ikke akkurat. Alt som mangler nå er å få den siste uken til å gå superfort. Har blant annet begynt å utforske kjøkkenet litt nærmere, for å prøve og få tiden til og gå. Så nå har jeg disket opp med både hjemmelaget lemonade og iskaffe. Ikke for å skryte, men det smakte himmelsk. Tulla, det var for å skryte :-)

 
FOR en uke. Fem dager med jobbing. Vaksine i armen + drikkevaksine. Spydde ut igjen drikkevaksinen. Tror ikke den funker. Prøve å ta den på nytt? Ersj. Mindre enn to uker til jeg drar. Er allerede ferdig pakket. Kan jeg ikke dra nååå?

Nå har jeg vært på siste shoppingrunde før avreise. (Ja, særlig). Begynner å bli ganske klar nå (og blakk). Er enda klarere i hodet. Kunne dratt nå om jeg fikk beskjed om det. Eller, jeg må jo først klare å svelge den der sykt ekle drikkevaksinen, og klare å holde den nede først. Ellers stryker jeg vel ratt med. Ehe, ånaivæ. Jeg skal overleve, og så skal jeg leve lykkelig i alle mine dager. Endelig kommer det noe godt ut av de tunge stundene. Gleder meg.

Om tre uker på denne tiden sitter jeg på flyet på vei til Dubai. Tenk på det. Tre uker. Tjueen dager. Hvor ble det av tiden? Da jeg bestemte meg for å dra var det fire måneder til. Nå er det tre uker. Herlighet. Det har liksom alltid vært så lenge til, og jeg har bare visst jeg skal dit en eller annen gang.  Nå nærmer det seg farlig mye, og endelig begynner det å gå opp for meg. Jeg skal til Dubai. I fire uker. Helt alene. I hvertfall uten noen jeg kjenner. Ågud, hva har jeg begitt meg ut på? Tør jeg det her egentlig? Jada, "life begins at the end of your comfortzone", vet dere. Men det er litt skummelt.Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · Dubai · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits