Ble forelsket i den med en gang jeg så den på Nelly. Er bittelitt mer forelska i den nå. Ah, den er sååå fin. Skulle gjerne tatt sånn ordentlig bilde så dere ser hele, men da vises alt av edle deler. Den er skikkeligskikkelig kort. Ordner det en aen gang. 

FIN JA??!!??
ENDELIG en fridag. Okeiokei, hadde fri i helga og, men midt i uka er så mye mer verdifult, ikke sant? Bestemte meg for å sette på klokka og bli med Lil'P aka Pitah aka Petter aka broren min på en liten sykkeltur. Sykkelturen ble dritlang. Sykla rundt hele Gjøvik. Var  jævli og deilig på sammetid. Vi sykla blant annet hele Mjøspromenaden, og herregud, dere - jeg har aldri vært så forelska før. Mjøsa MÅ være det fineste stedet i hele verden når det er sol. Aaaah. Skal dra ned dit å ta noen ordentlig fine bilder til dere en dag så dere får se. Gjør det forresten fra nå av obligatorisk for hele jordas befolkning å oppleve Mjøsa en sommerdag. Fra den riktige siden selvfølgelig :PP PS: jeg sponser ikke. 

Skal faktisk til Mjøsa nå. På båttur. Hadde tenkt til å ha veddemål med dere om jeg turte å bade eller ikke, men så akkurat på tvn (Mjøsa er shendiz xP) at dem fiska opp en hai nesten fra vannet der så vet ikke om jeg tør lenger. HEHE. 


Æ daue, gjør du og?
Hei. Tror jeg må starte med dette her igjen. Trenger motivasjonen det gir meg. Håper det er greit. Kødda, jeg bestemmer jo selv herregud. Hadde egentlig planer om å dø denne uken, men har visst forskyvet det? Huff. Nei, dør kanskje litt i morgen. Det verste med å begynne å trene igjen etter russetiden er hvor sykt støl jeg blir. Det er faktisk helt sykt. Trente meg død på tirsdag, gikk som en stokk resten av uken. Hadde sikkert vært ok det, men ikke når man har en jobb hvor man ikke gjør annet enn å gå 99,9% av tiden. Den er morsom da, så det går egentlig greit. Wow, mye tekst.

I morgen får dere se bilde av den nye dødsfine kjolen min, om dere vil. He-he, kødda, dere får ikke noe valg. Er ikke sikkert den kommer i morgen, da. Så dere får nok bare vente i spenning :P ''


Legger ved dette modellbildet sånn på slutten, jeg. He-he.
En tirsdag i Januar/Februar oppdaget jeg en annonse på Facebook hvor det stod at Spreadshirt var ute etter russebiler å sponse med russegensere. Jeg viste de andre annonsen, og vi bestemte oss for å melde oss på. Hva kunne vi vel tape på det? Fristen var i midten av Mars, og vi hadde verken bestemt navn eller logo, så stressfaktoren steg betraktelig. Likevel ble ingen av delene klart før et par dager før fristen. Heldigvis. 

I søknaden fortalte vi om alt tullet med bilen vi hadde oppdaget etter vi kjøpte den, som ingen hadde informert oss om. Forbanna drit. Heldigvis klarte vi helt greit å leve med det da vi fikk beskjed om at vi hadde vært to av hundre russebiler som fikk sponsa gensere. AW YEA! Vi fikk designe de selv, og i slutten av April, en liten uke før russetiden begynte, fikk vi endelig genserne våre. De var kjempefine!Vi er alle fem kjempefornøyde med genserene vi var så heldig å få sponset. Og med vår flaks er jeg faktisk enda overrasket over at det var vi som fikk de. Hah. Tusen takk, Spreadshirt!

Spreadshirt er en nettbutikk hvor du kan designe personlige klesplagg, enten ved å bruke bilder eller motiver du selv har laget, eller bruke de som allerede er inne der. Akkurat nå har dem fått inn mange kule motiver av "Bud Spencer". De har også nylig fått inn masse fine treningsklær. Hvor kult er det ikke å trene i en shorts eller en topp du har designa selv? Sjekk ut bloggen deres HER for å sjekke ut tilbudene deres. 
I dag har jeg bare gått rundt og syntes synd på meg selv. Treningsmotivasjonen er fortsatt på bånn, og i dag måtte jeg trene. Grusomt. Blir sliten bare ved tanken av trening. Det er bare kjedelig og dritt. Hvordan skjedde det her? Jeg som var inni en så fin rytme. Jaja, tar det igjen etter russetida, da. 

Dro på butikken for  å belønne meg selv med noe godt etter en liten treningsøkt. Har hatt så lyst på jordbær i det siste, så jeg bestemte meg for å kjøpe uansett hvor dritt det smaker nå. Jordbæær <3 Skjemmer meg selv helt bort veitu.
Fikk plutselig veldig lyst på en hårdonut, men med et russebilprosjekt som til og med sluker pengene mine fra sparekontoen, kan jeg nesten ikke ta meg råd til det. Ikke at det koster så mye for en slik en uansett, men likevel. Så jeg lagde min egen utfra en oppskrift jeg fant på nettet. Supersmart!


"Have you ever loved and hated someone at the same time? This person can make you so mad, to the point where you would raise your voice and argue, to the point when you're saying all types of things out of anger, to the point where you would start tearing up, to the point where you feel like you want nothing to do with them. But, once you calm down, once you look at them, all those feelings come back and you know you don't want to lose them. It's crazy how the person who can upset you the most is also the one who make you the happiest".

Men på ett punkt sier det stopp. Man blir lei av å hele tiden bli kranglet med, spesielt av småting. Det er det verste - at det man krangler om er så småe og ubetydelige ting at man nesten ikke vet hvorfor det ble krangling ut av det. Hva har jeg gjort galt? Svaret er vanskelig å gi, selv for den som sutrer. Denne gangen er jeg så lei. Jeg orker ikke mer. Det er nok nå. Om målet ditt var å miste meg, er du på god vei. Du blir stående, jeg begynner å gå i den andre retningen. Så langt trives jeg, men vil samtidig ikke gi helt opp. Alt er opp til deg; slutte å være barnslig eller fortsette i samme sporet? Sistnevnte inkluderer at jeg fortsetter lengre bort i den andre retningen. Å ombestemme meg er ikke et alternativ denne gangen. Jeg vet at å si unnskyld som regel er vanskelig, hvem vil vel innrømme at de har gjort noe galt? Men noen ganger er det det eneste som gjør det bedre. 
Noen må seriøst slutte med å være så himla fin!


Kilde - weheartit//shantel vansanten.
Livet er uforklarlig bra. Solen skinner, snøen smelter og jeg har alt jeg trenger. Ingenting er deiligere enn følelsen av at du har alt du trenger, og trives med det. Har så mye og se frem til også. Gleder meg sånn. Men nå skal jeg gjøre litt lekser mens jeg koser meg med en herlig frukttalerken. Senere skal jeg gå å samle inn penger til Kreftforeningen. Håper du gjør det samme. 


Ha en herlig søndag, og nyt været!
Mandag. Sol. Plusgrader. Bare veier. Skole. Rutiner. Trening. Snart russetid. Herlig.

Har du noen gang tenkt på hvor mye vennene dine, kjæresten din og familien din betyr for deg? Hvordan dagen din overhode ikke kunne blitt den samme uten de? For ikke å snakke om livet ditt. Og har du noen gang tenkt på hvordan du uttrykker det? Ikke jeg. I hvertfall ikke så mye som etter i går.

Om du noen gang har sett filmen If Only vet du hva jeg snakker om.

Det er veldig viktig å ta vare på sine nærmeste, og virkelig vise dem at du bryr deg. Vi vet aldri hva morgendagen bringer. Derfor er det viktig å ikke la folk gå rundt og lure på hva du tenker om dem. Vis det. Vis dem det ved å gi dem en gave helt uten videre, skriv et lite kort eller enkelt og greit fortell dem det. Alle fortjener å vite at noen bryr seg om dem og setter pris på dem. Det ville vel du likt også?

 I hvertfall, se denne. Anbefales virkelig!
Supernøgd med å være ferdig med to jævlige prøver. Uka generelt har så langt vært syk ut av en annen dimensjon. På en dårlig måte. Er så sliten at jeg nesten ikke orker noe annet enn å slenge meg ned på sofaen med verdens største godteribolle i fanget og høvle innpå. Eller jo. Så jeg tenker jeg dropper det og heller tar meg en treningsøkt.
Æsj, hvor ble det av all treningsmotivasjonen jeg har hatt de sistre tre ukene? Jaja, får bare tvinge meg selv. Skal jo muligens til Trondheim om en månedstid, så må nesten bli fin slik at jeg kan dra noen trønderrumper. Mmm, gleder meg. 

Nei, da får jeg nesten gå å trene litt. Snakkes i dusjen etterpå a.
Skjønner ikke at en person kan være så besatt av å ødelegge andres liv. Andres fremtid. Tenk å være så sykt opptatt av å bare skape faenskap og uvennskap. Jeg skjønner ikke at det går ant å lage et menneske som kan ha så mye ondt i seg. Fuck deg. Var på utdanningsmesse på Lillestrøm idag. Vet dere egentlig hvor mange valg vi har eller? Det er faktisk helt sykt hvor mye vi kan velge mellom, og hvor vanskelig det er. Kom dit og var egentlig ganske sikker, men dro igjen med en grei usikkerhet. Når sant skal sies så har jo jeg vært ganske sikker på hva jeg skal bli ganske mange ganger da. Frisør, sykepleier, kokk, journalist, fotograf og så videre. Nå i det siste har jeg fått opp øynene for personlig trener, og å studere det i fire måneder på Bali. Hvor jeg er utlært nok til å jobbe på både SATS og Elixia. Hadde vært kult, ikke sant?

Men hva etterpå da? Å være personlig trener gir vel kanskje ikke den beste lønna, og egnes kanskje best som en liten jobb ved siden av noe annet. For eksempel studier. Men hvilke? Akkurat nå står det mellom fengelsbetjent eller noe innen media eller reiseliv. Men kjenner jeg meg selv rett vet jeg vel at det fort kan forandres. Uff, hardt liv.
Haha, jeg og Lavan mekka verdens styggeste video i går. Kuuuuuult. Nå er hun dratt.. Heldigvis kommer Marthe om en liten stund.
Kom over bildet over tidligere i dag på weheartit, og det fikk meg til å tenke. 'I'm sorry I'm not good enough for you'? Hva slags bullshit er det egentlig? Om det er noen du skal være god nok for, så er det deg selv. Ingen andre. Det finnes ikke en sjel på den her jorda som har noe som helst og si på om du er god nok eller ikke. Den eneste personen du skal føle deg god nok for er deg selv.

Men vi må være forsiktige med å stille for høye krav, slik at misfornøyelsen med seg selv ikke blir en vane. En annen ting vi heller ikke må gjøre er å sammenligne oss selv med andre. Det er sjelden effektivt, og det eneste vi som regel får ut av det bare å bli mer misfornøyd med oss selv.

Det er vel heller få av oss som ikke har tenkt denne tanken, og som har prøvd å forandre seg slik at personen man har prøvd å imponert skal bli nettopp det. Jeg kan hvertfall skrive under på at det er noe jeg har gjort. Ganske nylig faktisk. Men fant fort ut at det her gadd jeg ikke. H*n er ikke verdt det til sist uansett. Hva er egentlig vitsen med å prøve og være en man ikke er bare fordi en person skal like deg? Ser ingen poeng der. Du er den du er, ikke la noen andre ødelegge det, eller få deg til å være en kunstig versjon av deg selv. Det har absolutt ingen effekt in the end uansett. Om personen ikke liker deg for den du er så er det h*ns tap. Du vinner, h*n taper. Ganske fair, spør du meg.

Lærte også en fin setning i mediatimen i dag - Hvem i posisjon til å definere hvem? Selvfølgelig skal folk få lov til å ha meninger om deg, men det finnes ingen grunn til å fortelle deg at du ikke er god nok. For det er du. Du vil alltid være god nok. Slutt med de høye forventningene til deg selv som du aldri klarer å oppnå. Sett deg heller mål som du vet du har sjans til å klare, og om du blir bedre kan du heller sette høyere mål da. Husk også å alltid ha troen på deg selv. Så lenge du tror på deg selv, kan de andre bare si hva de vil. Du klarer alt bare du vil det nok. 
"Forelskelse er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjær etter en annen person. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intens lykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen."

Dette er akkurat slik jeg føler det. Jeg føler en intens tiltrekning, et voldsomt begjær og en helt syk lykkefølelse. Eller, lykkefølelsen har jeg vel strengt tatt bare kjent på to ganger. Sommeren 2009 og sommeren 2011. Det er nemling ingen vanlig forelskelse det er snakk om. Det er ingen forelske ovenfor en person, men en by. Norges herligste, nydeligste og koseligste by - Trondheim. 


//priv

Det hele startet med at jeg fikk interesse for byens fotballag, Rosenborg, og fra da av har det bare ballet seg på. Jeg fikk stadig mer interesse for lagets hjemby, og lysten til å dra dit økte. Sommeren 2009 fikk jeg endelig dratt med meg familien til byen, og man kan trygt si jeg ble tatt pusten av. Følelsen jeg fikk da jeg gikk ut av Trondheim S glemmer jeg aldri. Det var akkurat som om jeg endelig hadde kommet hjem. 


//priv

Jeg har aldri vært så glad som da jeg fikk tilbringe mine fem første dager i Trondheim. Jeg glemte utrolig nok alt det vonde hjemme, og smilte og lo som om jeg aldri hadde gjort noe annet. Ingen triste tanker, ingen sure miner eller ingen sint Ida. Bare glede og lykke. Dessverre snudde denne gleden fort da vi kom hjem. Den verste kjærlighetssorgen kom krypende. Skjønte ikke hvor jeg var da jeg våknet i min egen seng. Savnet etter byen min ble stort da jeg skjønte at jeg var kommet "hjem"..


//priv

Nidarosdomen. Trondheim Torg. Tyholttårnet. Munkholmen. Bakklandet. Solsiden. Lerkendal Stadion. Dialekten. Rosenborg Ballklubb. NTNU. Kristianstens Festning. Trondheim. HERREGUD, TA MEG MED DIT NÅÅ. Plz?

That ass makes me wanna oooh.
Hvordan skal jeg reagere? Hvordan skal jeg behandle deg? Hvor mye skal jeg la meg selv tåle? Hvorfor kan ikke alle oppføre seg i stil med alderen sin?

Svaret ligger ikke hos meg hvertfall. Frustrerende.

Hva gjør man når er en viktig person forsvinner fra livet ditt med det verste braket du kan forestille deg? Og i tillegg med verdens verste grunn. Når man endelig er der man ønsker med den personen, og alt bare plutselig raser sammen og dere er så og si tilbake på det nivået dere var før dere ble kjent?

Om jeg skulle ønske ting var annerledes? Selvfølgelig. Dette var den verste slutten jeg kunne tenke meg. Jeg vil ikke ignorere deg, eller ha deg der bare halvveis. Jeg vil at alt skal bli sånn som før. Slik det var da vi kunne snakke om alt mulig mellom himmel og jord. Da jeg kunne fortelle deg ting, og du meg. Det er kanskje ikke så veldig lenge siden, but it sure feels like it. 


weheartit
For å være helt ærlig så driter jeg greit mye i hvem dato det er i dag. Greit at det bare skjer sånn en gang på sånn tusen år, men er dere nødt til å spamme face, twitter og alt som er på grunn av det? Tviler sterkt. Takk.

Også har jeg fått en ny venn, da. Hun heter Ida. Hun er litt kul og grei. Ganske sikker på at det ligger i navnet. Uansett, i går satt vi i kantina, og etter en stund måtte hun inn på "hemmeligheten". Det betyr toalettet ;-PppPP Når hun gikk hadde hun håret oppe i en sånn fin ballerina topp, men da hun kom tilbake var den borte. Forsvunnet. Håret var bare nede. 

Så la hun alle spennene sine ned på bordet, de var litt ødelagte, også sier hun "Seee hva som skjer med spennene mine da! Hæriguuuud". Og jeg bare "hehehe ja kult". (Brydde meg ikke noe særlig). Men så etter en liten stund ligger de på bordet igjen, og alle var gode som nye! Mhm, ja that's right, hun tryllet! TRYLLET! Min venn kan trylle!!!


Det er litt vilt, ikke sant?!!!

Men er litt overbevist om at det med trylling også ligger i navnet. Kan nok trylle jeg også! Har bare ikke prøvd enda. Skal gjøre det snart. Så kan dere bare se.

Også skulle jeg si til dere fra henne at hun er flink til wordfeud. Lol... Hun er egentlig ikke det. Hun bare later som. For å være kul, men den eneste grunnen til at hun er det er fordi hun heter Ida.

Bare fordi hun leder med sånn 200 poeng er hun ikke god liksom...... Og om du skulle være i tvil om hun er like kul som jeg gir uttrykk for så kan du vel bare sjekke selv. Bare trykk her. (He-he, kanskje du får en ny venn, Ida :PP)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits