silverpatch - Siste fridag


I dag er det fridag, så den skal nytes til det fulle. Hadde egentlig planer om å sove helt ut i dag, men klokka fem på ni på morningen ringte houskeeping på og vekte meg som fææn. Ble lettere irritert, men fikk jo vasket rom. Det trengtes, for og si det sånn! I halv elleve tiden ruslet Elin, Markus og jeg ned til stranden. Der var det seriøst helt himmelt å være. Ikke i nærheten av like varmt som ved bassenget, men det var utrolig varmt i vannet, da. Var jo litt digg det også. I går var vi en jentegjeng på luksuskino. Syke greier. Du sitter i en svæær stressless og får utdelt pute og teppe, i tillegg er det bare å trykke på en knapp så kommer det en tjener og gir deg alt du vil ha. Filmen vi så het World War Z. Ikke dritbra, men det var verdt opplevelsen. Snille Sondre spanderte kinobilletten på meg (er fortsatt blakk). Han skal selvfølgelig få tilbake altså, mamma!

I kveld er det ut å spise (hvordan har du råd til det, Ida?), men først skal jeg kose meg med knekkebrød med syltetøy. Er like udelikat som det høres ut som også, ja. Men det er det eneste jeg har igjen av mat og pålegg, så må nesten spise opp det før jeg kjøper noe nytt. 

I dag er forresten siste fridagen før vi reiser hjem om ti dager. Herregud, det er jo galskap! Men det kommer til å gå kjempefort. Vil ikke hjem så snart..


Lå sånn her i strandkanten og bare elska livet til tusen.


Og sånn her selvfølgelig.


Sjekk tanen jeg har opparbeida meg i dag, da! Sykt nøgd :-D


  0 kommentarer på "Siste fridag"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'hits