silverpatch - Ørkensafari


I går hadde jeg fri, så da ble det endelig tid til litt soling. Siden det blir så liten tid til soling her, er man liksom nødt til å hastesole litt når man endelig får tid. Så jeg gikk ut klokken ti og var ute til kvart på tre. Kan jo innrømme at solkremen ikke ble særlig brukt, og jeg endte opp som en hummer i går kveld. Smart. Heldigvis reiser jeg med en kjempebra gjeng, og fikk yoghurt av Mehran og aloe vera av Thomas. Virkelig reddende engler! Såi går kveld smurte jeg meg inn med aftersun, aloe vera, yoghurt og hydrokortison før jeg la meg, og har fått høre at jeg ser bedre ut i dag. Yes! 

Så dro jeg jo som sagt på ørkensafari i går. Det var kjempegøy. Først litt tut og kjør i ørkenen. Så ett stopp på en slags camp hvor vi kunne ri på kameler, få drikke og mat + litt underholdning. Glad jeg med ble med dit! Rei faktisk på kamel også. Var driiitskummelt, men gøy. Tror jeg. Husker nemling ingenting av det. Tror jeg blacka ut? Hm.


Sååå sykt skeptisk!


Solbrent 1 og solbrent 2 overlevde!


Mannen her var helt syk. Dreiv å snurra rund og rundt og rundt i sikkert ti minutter sammenhengende.


  0 kommentarer på "Ørkensafari"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'hits