silverpatch - FRIII


Tid: 12.05.

I går hadde vi siste forelsening om anatomi. Skikkelig spennenede greier, altså! Gleder meg til jeg kan det skikkelig. Tror aldri jeg har villet stått på en eksamen så mye før, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å få det til! Etter skolen i går dro vi en gjeng på Emirates Mall. Senteret med skibakken inni. Svææære greier, altså. Hadde ikke så altfor mye med tid til tross for at det var åpent helt til 01.00. Spurtet fra Nike til Victoria's Secret. Det var som å entre himmelen da vi gikk inn i VS butikken. Oh.My.God. Var både lykkelig og trist på samme gang. Lykkelig fordi det rett og slett var himmelen, trist fordi ikke alt kunne bli mitt. Men jeg kom ut igjen med en ny bikini og noe undertøy. Så jeg er veldig fornøyd!

I dag har vi fri. Veeeldig deilig! Kjenner jeg blir ekstremt stressa av å få så mye informasjon på èn gang, så det er godt med en liten pause. Må selvfølgelig bruke dagen til litt lesing også. Nå tenkte jeg meg snart ut for å sole meg litt, så får vi se hva som skjer videre i dag. 


Superstilig thights fra Nike. Kommer sikkert aldri til å tørre å bruke den, men åh, så fiiin.


Nyyydelig.


  0 kommentarer på "FRIII"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'hits