silverpatch - Fantastisk


Tid: 

I går var vi jo på en liten sightseeing runde av Dubai, og det var bare helt fantastisk. Det er så fin her med alle de stilige bygningene og palmer og bare alt. Er så glad jeg får oppleve det her. Det er virkelig fantastisk. Runden begynte med at vi kjørte ut på palmen og så på alle villaene og Atlantis, palme hotellet. Etter det dro vi for å ta en nærmere titt på hotellet Burj Al Arab, som er det der seilhotellet. Sykt fint! Så dro vi inn til gamlebyen og gikk litt i gatene der, før vi tok vanntaxi over til den andre siden av Dubai. Der var vi blant annet og så på verdens største gullring. Så var det siste stopp på turen; Dubai Mall. Fikk kun to timer der, og de ble faktisk brukt til å kjøpe simkort og mat. Ingen shopping :( Men håper vi får muligheten til å dra inn dit senere en gang også.

Nå har vi lunsjpause, og jeg burde helt sikker ut å sole meg, men jeg var så sulten at jeg måtte bare kaste meg inn på rommet for noe mat. Satser heller på å sole meg litt før skolen begynner på mandag, da begynner vi kl.12. Eller vent, nå ringte Aurora på og lurte på om jeg ville være med ut likevel. Må forte meg! Ordner flere bilder senere :)

  0 kommentarer på "Fantastisk"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · tanker · trening

LINKER

· Bloglovin'hits