silverpatch - middels usikker


Var på utdanningsmesse på Lillestrøm idag. Vet dere egentlig hvor mange valg vi har eller? Det er faktisk helt sykt hvor mye vi kan velge mellom, og hvor vanskelig det er. Kom dit og var egentlig ganske sikker, men dro igjen med en grei usikkerhet. Når sant skal sies så har jo jeg vært ganske sikker på hva jeg skal bli ganske mange ganger da. Frisør, sykepleier, kokk, journalist, fotograf og så videre. Nå i det siste har jeg fått opp øynene for personlig trener, og å studere det i fire måneder på Bali. Hvor jeg er utlært nok til å jobbe på både SATS og Elixia. Hadde vært kult, ikke sant?

Men hva etterpå da? Å være personlig trener gir vel kanskje ikke den beste lønna, og egnes kanskje best som en liten jobb ved siden av noe annet. For eksempel studier. Men hvilke? Akkurat nå står det mellom fengelsbetjent eller noe innen media eller reiseliv. Men kjenner jeg meg selv rett vet jeg vel at det fort kan forandres. Uff, hardt liv.


  0 kommentarer på "middels usikker"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'hits