silverpatch - bare deg selv, ingen andre


Kom over bildet over tidligere i dag på weheartit, og det fikk meg til å tenke. 'I'm sorry I'm not good enough for you'? Hva slags bullshit er det egentlig? Om det er noen du skal være god nok for, så er det deg selv. Ingen andre. Det finnes ikke en sjel på den her jorda som har noe som helst og si på om du er god nok eller ikke. Den eneste personen du skal føle deg god nok for er deg selv.

Men vi må være forsiktige med å stille for høye krav, slik at misfornøyelsen med seg selv ikke blir en vane. En annen ting vi heller ikke må gjøre er å sammenligne oss selv med andre. Det er sjelden effektivt, og det eneste vi som regel får ut av det bare å bli mer misfornøyd med oss selv.

Det er vel heller få av oss som ikke har tenkt denne tanken, og som har prøvd å forandre seg slik at personen man har prøvd å imponert skal bli nettopp det. Jeg kan hvertfall skrive under på at det er noe jeg har gjort. Ganske nylig faktisk. Men fant fort ut at det her gadd jeg ikke. H*n er ikke verdt det til sist uansett. Hva er egentlig vitsen med å prøve og være en man ikke er bare fordi en person skal like deg? Ser ingen poeng der. Du er den du er, ikke la noen andre ødelegge det, eller få deg til å være en kunstig versjon av deg selv. Det har absolutt ingen effekt in the end uansett. Om personen ikke liker deg for den du er så er det h*ns tap. Du vinner, h*n taper. Ganske fair, spør du meg.

Lærte også en fin setning i mediatimen i dag - Hvem i posisjon til å definere hvem? Selvfølgelig skal folk få lov til å ha meninger om deg, men det finnes ingen grunn til å fortelle deg at du ikke er god nok. For det er du. Du vil alltid være god nok. Slutt med de høye forventningene til deg selv som du aldri klarer å oppnå. Sett deg heller mål som du vet du har sjans til å klare, og om du blir bedre kan du heller sette høyere mål da. Husk også å alltid ha troen på deg selv. Så lenge du tror på deg selv, kan de andre bare si hva de vil. Du klarer alt bare du vil det nok. 


  2 kommentarer på "bare deg selv, ingen andre"

Madeleine
Bra skrevet :)
11.jan.2012, 23:57
vkni
du skriver veldig bra, fin blogg !
12.jan.2012, 00:03 URL: http://vkni.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'hits