silverpatch - I'm in love


"Forelskelse er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjær etter en annen person. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intens lykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen."

Dette er akkurat slik jeg føler det. Jeg føler en intens tiltrekning, et voldsomt begjær og en helt syk lykkefølelse. Eller, lykkefølelsen har jeg vel strengt tatt bare kjent på to ganger. Sommeren 2009 og sommeren 2011. Det er nemling ingen vanlig forelskelse det er snakk om. Det er ingen forelske ovenfor en person, men en by. Norges herligste, nydeligste og koseligste by - Trondheim. 


//priv

Det hele startet med at jeg fikk interesse for byens fotballag, Rosenborg, og fra da av har det bare ballet seg på. Jeg fikk stadig mer interesse for lagets hjemby, og lysten til å dra dit økte. Sommeren 2009 fikk jeg endelig dratt med meg familien til byen, og man kan trygt si jeg ble tatt pusten av. Følelsen jeg fikk da jeg gikk ut av Trondheim S glemmer jeg aldri. Det var akkurat som om jeg endelig hadde kommet hjem. 


//priv

Jeg har aldri vært så glad som da jeg fikk tilbringe mine fem første dager i Trondheim. Jeg glemte utrolig nok alt det vonde hjemme, og smilte og lo som om jeg aldri hadde gjort noe annet. Ingen triste tanker, ingen sure miner eller ingen sint Ida. Bare glede og lykke. Dessverre snudde denne gleden fort da vi kom hjem. Den verste kjærlighetssorgen kom krypende. Skjønte ikke hvor jeg var da jeg våknet i min egen seng. Savnet etter byen min ble stort da jeg skjønte at jeg var kommet "hjem"..


//priv

Nidarosdomen. Trondheim Torg. Tyholttårnet. Munkholmen. Bakklandet. Solsiden. Lerkendal Stadion. Dialekten. Rosenborg Ballklubb. NTNU. Kristianstens Festning. Trondheim. HERREGUD, TA MEG MED DIT NÅÅ. Plz?


  0 kommentarer på "I'm in love"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'hits