silverpatch - ingen dato


For å være helt ærlig så driter jeg greit mye i hvem dato det er i dag. Greit at det bare skjer sånn en gang på sånn tusen år, men er dere nødt til å spamme face, twitter og alt som er på grunn av det? Tviler sterkt. Takk.

Også har jeg fått en ny venn, da. Hun heter Ida. Hun er litt kul og grei. Ganske sikker på at det ligger i navnet. Uansett, i går satt vi i kantina, og etter en stund måtte hun inn på "hemmeligheten". Det betyr toalettet ;-PppPP Når hun gikk hadde hun håret oppe i en sånn fin ballerina topp, men da hun kom tilbake var den borte. Forsvunnet. Håret var bare nede. 

Så la hun alle spennene sine ned på bordet, de var litt ødelagte, også sier hun "Seee hva som skjer med spennene mine da! Hæriguuuud". Og jeg bare "hehehe ja kult". (Brydde meg ikke noe særlig). Men så etter en liten stund ligger de på bordet igjen, og alle var gode som nye! Mhm, ja that's right, hun tryllet! TRYLLET! Min venn kan trylle!!!


Det er litt vilt, ikke sant?!!!

Men er litt overbevist om at det med trylling også ligger i navnet. Kan nok trylle jeg også! Har bare ikke prøvd enda. Skal gjøre det snart. Så kan dere bare se.

Også skulle jeg si til dere fra henne at hun er flink til wordfeud. Lol... Hun er egentlig ikke det. Hun bare later som. For å være kul, men den eneste grunnen til at hun er det er fordi hun heter Ida.

Bare fordi hun leder med sånn 200 poeng er hun ikke god liksom...... Og om du skulle være i tvil om hun er like kul som jeg gir uttrykk for så kan du vel bare sjekke selv. Bare trykk her. (He-he, kanskje du får en ny venn, Ida :PP)


  2 kommentarer på "ingen dato"

ida
Damn! Jeg er virkelig kul ;)
12.nov.2011, 01:11
ida bakke
Heheheh....
12.nov.2011, 01:14 URL: http://www.silverpatch.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· blogg · drømmer · ferie · fotografi · gleder · hverdag · jul'11 · motivasjon · my life be like · trening

LINKER

· Bloglovin'hits